دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا

دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا

طبق سیستم Skill Select ، جهت اخذ  ویزای استرالیا ، اطلاعات باید به صورت Online در سیستم EOI ثبت شوند. بعد از مدتی، در صورت داشتن شرایط لازم برای ویزای استرالیا، از طریق سیستم  EOI دعوت نامه ای برای متقاضی ارسال می شود و متقاضی می تواند به طور رسمی بقیه ی مراحل را برای مهاجرت به استرالیا طی کند.

سیستم  EOI تمام اطلاعاتی که مربوط به سیستم Skill Select  است را تا مدت ۲ سال برای هر نفر ذخیره می کند،اما دعوت نامه ارسال شده به متقاضی را فقط تا ۲ ماه ذخیره می کند و بعد از دوماه دعوت نامه نا معتبر میشود.

از سال ۲۰۱۲ ، متقاضیان مهاجرت استرالیا باید بر اساس ساعت استاندارد اعلام شده (ساعت شهر سیدنی)  ، فرم ها را به صورت Online  ارسال  کنند و اگر بعد از ساعت و تاریخ اعلام شده مدارک را ارسال کنند، مدارک قابل بررسی نیستند.

به طور کلی، دعوت نامه ویزای استرالیا  به آنهایی تعلق میگیرد که دارای امتیاز بیشتری نسبت به بقیه متقاضیان مهاجرت استرالیا هستند. همچنین، برای متقاضیان اقامت استرالیا که در رابطه با مهاجرت استرالیا از حمایت ایالتی برخوردار هستند دعوت نامه به صورت خودکار ارسال میشود.

در سال ۲۰۱۰ ،استرالیا برای مهاجران به استرالیا محدودیت هایی وضع کرد بدین ترتیب  که اگر مهاجران بیشتر از حد تعیین شده بودند جزو پذیرفته شده ها به حساب نمی آمدند . به همین علت دولت اعلام کرد افرادی که پذیرفته نشده اند میتوانند یکی از راه کارهای ذکر شده را انتخاب کنند:

  • اقدام به ویزای دیگری کنند و با  گرفتن ویزای بریج در استرالیا اقامت داشته باشند.
  • از اقدام خود صرف نظر کنند و به کشور خود بازگردند.
  •  به گروه دیگری از Skill Select ، Nominated  یا Sponsored بپیوندند.

به طور کلی، در مورد ویزای مهارت، این موضوع بسیار مهم است که آیا تقاضا کننده دارای مهارتیست که در استرالیا حائز اهمیت  باشد یا خیر.این مسئله که در واقع مربوط به صلاحیت متقاضی است در سیستم Skill Select  براساس استانداردهای شغلی استرالیا بررسی میشود .


منو