مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای489

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 489

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای489  برای افرادی در نظر گرفته شده است که توانسته اند امتیاز و تاییدیه لازمه را در مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  189 و مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  190 به دست آورده باشند .

شرایط و مواردی که متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489 میبایست نسبت به عملی نمودن و انجام انها پس از دریافت تاییدیه نهایی مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 اقدام نمایند، عبارت اند از :

  • گذراندن مدت زمان 2 سال در ایالتی که به وی پیشنهاد میشود

  • کار کردن به مدت 1 سال در شهر مذکور به صورت تمام وقت

البته شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489  محدود به دو شرط بالا نخواهد بود و برخی از شرایط دیگر را نیز ، فرد میبایست تحمل کند .

پیرو اطلاعات و مدارکی که برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 رویت شده است ، متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 میبایست نسبت به کسب حداقل امتیاز 60 ، مانند دیگر مدل های مهاجرت به استرالیا  اقدام کنند .

شایان ذکر است که کسب امتیاز میتواند تا حد بسیار زیادی درمهاجرت به استرالیا شما نقش داشته باشد .

شرایط مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای  489 :

  • دارا بودن میزان سن مورد تایید استرالیا

  • درخواست کار به ایالتی که در آن مشغول میباشد

  • انتخاب یکی از شغل های درون لیست برای شروع فعالیت

  • دریافت تاییدیه مدارک تخصص و تحصیلی ،توسط شرکت ها و مراکز رسمی ارزیابی

امیدواریم که مقاله مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489 خدمتتان مفید واقه شده باشد .

مهاجرت به استرالیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *