ویزای استعدادهای درخشان


ویزای استعدادهای درخشان استرالیا مختص افرادی است که دارای شهرت جهانی در یک رشته کاری، هنری، ورزشی و یا تحقیقاتی هستند و حضورشان در استرالیا موجب منفعت این کشور خواهد بود. شهرت جهانی به این معنی است که مهارت فرد متقاضی باید در هر کشوری استثنایی تلقی شود و سابقه حرفه ای متقاضی به طور مشخص گویای این شهرت جهانی باشد و در صورت اخذ ویزای استرالیا و متعاقبا، اقامت استرالیا، متقاضی دریافت ویزا هیچ مشکلی برای شاغل شدن در استرالیا نخواهد داشت.  نکته بسیار مهم در مورد ویزای ۸۵۸ استرالیا این است که فرد متقاضی باید در زمان درخواست ویزای استرالیا همچنان دارای شهرت جهانی باشد و صرفا داشتن سابقه درخشان در رشته ای خاص، متضمن اخذ این ویزا نخواهد بود. به طور مثال، افرادی که دارای سابقه ورزشی هر چند درخشان در رشته ای خاص هستند ولی در حال حاضر به مربیگری مشغولند قادر به اقدام برای مهاجرت یه استرالیا از این طریق نخواهند بود. علاوه بر این، لازمه دیگر مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا، برخورداری از حمایت (اسپانسرشیپ) سازمانی با تخصص کاری متقاضی در کشور استرالیا میباشد. سازمان مورد نظر که لازم است حتما در کشور استرالیا باشد باید با ارایه اطلاعات کامل به اداره مهاجرت استرالیا،‌توضیح دهد که چرا معتقد است که متقاضی ویزای استرالیا دارای استعداد خاص و شهرت جهانی حرفه ای است .داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل ۴.۵ در همه مهارتها نیز برای اخذ اقامت استرالیا از این طریق ضروری خواهد بود که البته شرط زبان انگلیسی این نوع ویزای استرالیا، به مراتب راحت تر از سایر ویزاهای مهارت استرالیا است.. علاوه بر این، متقاضیان مهاجرت به استرالیا از این طریق نیاز دارند تمامی مدارک حرفه ای خود را به اداره مهاجرت استرالیا ارایه کنند. لازم به ذکر است که هزینه دولتی اقدام برای این ویزا ۳۶۵۵ دلار استرالیاست و اخذ این نوع ویزای استرالیا به منزله اخذ اقامت استرالیا به صورت دایم میباشد.  ویزای استعدادهای درخشان

 


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


منو