ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای استرالیا دانشجویی استرالیا یکی از محبوبترین ویزاها برای ایرانیان میباشد چرا که در سالهای اخیر، این کشور به عنوان یکی از مقاصد اصلی دانشجویان ایرانی مطرح شده است. این ویزا بعد از دوره ای نسبتا طولانی در ماه جولیه سال 2016 دستخوش تغییرات زیادی شد که مهمترین آنها، تغییر زیرگروه (subclass) ویزا از 570 تا 576 به ویزای 500 میباشد. قبل از این تغییرات، زیرگروه ویزای دانشجویی با توجه به مقطع تحصیلی متقاضی تعیین میشد ولی در حال حاضر، افراد واجد شرایط برای تمام مقاطع تحصیلی ویزای 500 را دریافت میکنند. تغییر دیگری که در پروسه صدور ویزای دانشجویی صورت گرفته، لغو سیستم SVP (Streamline Visa Processing) برای دانشگاهها میباشد. در SVP، متقاضیان تحصیل در دانشگاههای منتخب میتوانستند از شرایط آسانتری برای اقدام برای ویزا برخوردار شوند ولی در حال حاضر، پروسه دریافت ویزا برای متقاضیان تمامی دانشگاههای استرالیا یکسان است. برای اقدام برای ویزای دانشجویی، متقاضی نیاز به اثبات داشتن توانایی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در استرالیا خواهد داشت. در حال حاضر، اداره مهاجرت به استرالیا متقاضیان را ملزم میکند که مدارکی مبنی بر داشتن هزینه تحصیل ، زندگی و بلیط هواپیما برای حداقل سال اول تحصیل را به هنگام اقدام برای ویزا ارائه کنند. علاوه بر این، طبق مقررات، حداقل نمره آیلتس قابل ارائه برای ویزای استرالیا دانشجویی استرالیا، نمره 4.5 میباشد که البته این به شرطی است که متقاضی حداقل به مدّت 20 هفته در کلاس آموزش زبان انگلیسی قبل از شروع دوره تحصیلی در استرالیا شرکت کند. نکات دیگری که در رابطه با این ویزا باید در نظر داشت: • دریافت ویزای تحصیلی استرالیا برای دوره های تحصیلی کوتاه (غیر از مقاطع مدرسه ای، لیسانس، فوق لیسانس و دکتری) برای متقاضیان ایرانی بسیار دشوار میباشد. • متقاضیان تحصیل در استرالیا با سن پایینتر از 18 سال نمیتوانند به تنهایی برای این ویزا اقدام کنند و نیاز به همراهی عضوی از خانواده تا رسیدن به سن 18 سالگی خواهند داشت. البته اگر محل اقامت دانش¬آموز مورد تائید اداره مهاجرت استرالیا باشد، عدم همراهی عضو خانواده بلامانع خواهد بود.


منو