اقامت استرالیا از طریق ویزای سرمایه­ گذاری

ویزاهای سرمایه گذاری کشور استرالیا مناسب افرادی هستند که دارای سابقه فعالیت کسب و کار (Business) هستند و متقاضی ادامه فعالیتهای تجاری خود و یا سرمایه گذاری در کشور استرالیا و متعاقبا، مهاجرت به استرالیا میباشند.

اکثر ویزاهای سرمایه گذاری شامل یک دوره اقامت موقت مشروط در استرالیا هستند و در صورتی که فرد متقاضی، به تعهدات خود در رابطه با ایجاد کسب و کار در استرالیا عمل کند، ویزای موقت به ویزای دایم تبدیل خواهد شد.

لازم به ذکر است که امکان اخذ این نوع ویزای استرالیا برای همسر و تمامی فرزندان زیر ۲۳ سال فرد متقاضی وجود دارد.

نکته مهم دیگر در رابطه با ویزاهای سرمایه گذاری، این است که در صورت داشتن شرایط مناسب (مانند گردش مالی و مقدار دارایی مناسب و …) امکان عدم ارایه مدرک دال بر تسلط به زبان انگلیسی وجود دارد.

البته در این صورت، متقاضی مجبور به پرداخت مبلغی به عنوان هزینه دوره آمادگی زبان انگلیسی و گذراندن این دوره پس از ورود به استرالیا خواهد بود.

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا را میتوان به ۳ دسته کلی تقسیم کرد که در ادامه به توضیح مفصل در رابطه با آنها میپردازیم:

ویزای ۱۸۸

ویزای ۱۸۸ استرالیا که دارای اعتبار ۴ ساله است و در صورتی که متقاضی مهاجرت به استرالیا در طول این ۴ سال به تمامی تعهدات خود برای ایجاد کسب و کار و یا سرمایه گذاری در استرالیا عمل کند، این ویزا به ویزای ۸۸۸ که از نوع دایم است تبدیل میشود.

ویزای ۱۸۸ شامل ۴ زیرشاخه زیر است:

  • Business Innovation یا کارآفرینی
  • Investor یا سرمایه گذاری
  • Significant Investor یا سرمایه گذاری هنگفت
  • Premium Investor یا سرمایه گذاری خاص

ویزای ۸۸۸

ویزای ۸۸۸ استرالیا که از نوع دایم است و همانطور که اشاره شد، در صورت اجرای تعهدات مالی متقاضیان دارای ویزای ۱۸۸ استرالیا، این ویزا به آنها اعطا میشود.

توجه داشته باشید که ویزای ۸۸۸ صرفا مختص افرادی است که دارای ویزای ۱۸۸ بوده اند و امکان دریافت این ویزا به طور مستقیم و بدون گذراندن دوره موقت وجود نخواهد داشت.

ویزای ۱۳۲

ویزای ۱۳۲ استرالیا که با نام Business Talent و یا استعداد درخشان شناخته میشود از نوع ویزای دایم است و مزیت آن، امکان دریافت ویزای دایم بدون گذراندن دوره ویزای موقت است. البته شرایط لازم برای دریافت این ویزا به مراتب دشوارتر از سایر ویزاهای سرمایه گذاری استرالیاست.

در ادامه، توجه شما را به شرایط لازم برای اقدام برای انواع ویزاهای ذکر شده جلب میکنیم.

ویزای کارآفرینی یا Business Innovation

میتوان گفت این ویزا، ساده ترین و کم هزینه ترین نوع ویزای سرمایه گذاری استرالیا است و به همین دلیل، بیشترین تقاضا را در میان متقاضیان مهاجرت به استرالیا دارد.

مزیت دیگر این ویزا این است که متقاضیان مهاجرت به استرالیا، برای ایجاد کسب و کار در استرالیا تا چند سال فرصت دارند و به همین دلیل، امکان انجام تحقیق کامل قبل از سرمایه گذاری در استرالیا برای این ویزا وجود خواهد داشت.

شرایط کلی لازم برای اقدام برای این نوع ویزای استرالیا :

  • در زمان تقاضا، متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال سن داشته باشد که البته در بعضی از ایالت های استرالیا سن بالاتر از ۵۵ سال هم در شرایط استثنایی مورد قبول واقع میشود.
  • برای اقدام برای این ویزا، فرد متقاضی مهاجرت به استرالیا باید حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشد (برای اطلاع از شرایط امتیاز بندی، لطفاً به جدول موجود در آخر مطلب مراجعه فرمایید).
  • داشتن گردش مالی سالیانه حداقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲سال منتخب از ۴ سال اخیر .
  • داشتن حداقل دارایی ۸۰۰ هزار دلار استرالیا (دارایی های همسر هم مورد قبول است) شامل اموال منقول و غیر منقول که حداقل از ۲ سال گذشته به نام متقاضی بوده اند.
  • داشتن تجربه قبلی در مدیریت کسب و کار
  • دادن تعهد برای ایجاد کسب و کار در کشور استرالیا به نحوی که برای سیستم اقتصادی این کشور کارآمد واقع شود و داشتن نظارت مستقیم بر عملکرد این کسب و کار.

 

شرایط لازم برای تبدیل این ویزا به ویزای ۸۸۸ (اقامت دایم استرالیا):

  • ایجاد و مدیریت کسب و کار در استرالیا به مدت حداقل ۲ سال
  • داشتن گردش مالی سالیانه حداقل ۳۰۰ هزار دلار استرالیا در سال آخر منتهی به تقاضای اقامت دایم استرالیا
  • اقامت در استرالیا به مدت حداقل ۱ سال از ۲ سال آخر منتهی به تقاضای اقامت دایم استرالیا
    علاوه بر این، داشتن ۲ شرط از ۳ شرط زیر برای اخذ ویزای ۸۸۸ ضروری است:
    · داشتن دارایی مربوط به کسب و کار در استرالیا به ارزش حداقل ۲۰۰ هزار دلار استرالیا
    · داشتن دارایی کلی در استرالیا به ارزش حداقل ۶۰۰ هزار دلار استرالیا
    · استخدام حداقل ۲ شهروند استرالیایی برای کار تمام وقت (این افراد نباید افراد خانواده متقاضی مهاجرت به استرالیا باشند)
    ویزای سرمایه گذاری معمولی یا Investor : این ویزا و ویزاهای بعدی از نوع سرمایه گذاری هستند و نیازی به ایجاد کسب و کار در استرالیا ندارند و از این جهت با ویزای کار آفرینی تفاوت دارند.

شرایط کلی لازم برای اقدام برای مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا:

  • در زمان تقاضا، متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال سن داشته باشد که البته در بعضی از ایالت های استرالیا سن بالاتر از ۵۵ سال هم در شرایط استثنایی مورد قبول واقع میشود.
  • مانند ویزای کارآفرینی استرالیا، برای اقدام برای این ویزا هم نیاز به کسب حداقل ۶۵ امتیاز خواهد بود. (برای اطلاع از نحوه امتیازبندی به جدول موجود در آخر متن مراجعه فرمایید)
  • داشتن حداقل دارایی ۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا (دارایی های همسر هم مورد قبول است) شامل اموال منقول و غیر منقول که حداقل از ۲ سال گذشته به نام متقاضی بوده اند.
  • انجام سرمایه گذاری به مبلغ ۱.۵میلیون دلار در ایالتی که متقاضی مهاجرت به استرالیا را اسپانسر میکند.

 

شرط لازم برای تبدیل این ویزا به ویزای ۸۸۸ (اقامت دایم استرالیا) :

  • نگهداری رقم سرمایه گذاری ۲.۲۵ میلیون دلاری به مدت حداقل ۴ سال
  • ویزای سرمایه گذاری هنگفت یا Significant Investor : با توجه به رقم سرمایه گذاری بالایی که این نوع ویزای استرالیا لازم دارد، شروط لازم برای سایر ویزاها مانند شرایط سنی و امتیازی و حتی نیاز به داشتن ارزش دارایی ها برای این ویزای استرالیا وجود ندارد.

 

شرط لازم برای اقدام برای مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا :

  • سرمایه گذاری در استرالیا به ارزش ۵ میلیون دلار استرالیا

 

شرط لازم برای تبدیل این ویزا به ویزای ۸۸۸ (اقامت دایم استرالیا) :

  • نگهداری رقم سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری به مدت حداقل ۴ سال
  • اقامت در استرالیا به مدت حداقل ۴۰ روز در هر سال

ویزای سرمایه گذاری خاص یا Premium Investor

مانند ویزای قبلی، این نوع ویزای استرالیا نیازی به داشتن شرایط سنی و امتیازی و همچنین، نشان دادن ارزش دارایی خاصی ندارد. برای مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا، صرفا نیاز به انجام سرمایه گذاری با مبلغ بالا در استرالیا خواهد بود.

متقاضی مهاجرت استرالیا پس از هماهنگی با سازمان Austrade استرالیا، این مبلغ را در محلی که این سازمان تعیین میکند سرمایه گذاری خواهد کرد.

شرط لازم برای اقدام برای مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا:

  • سرمایه گذاری در استرالیا به ارزش ۱۵ میلیون دلار استرالیا

 

شرط لازم برای تبدیل این ویزا به ویزای ۸۸۸ (اقامت دایم استرالیا) :

  • نگهداری رقم سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری به مدت ۱ سال
  • حضور در استرالیا برای فقط ۱ روز در سال منتهی به درخواست ویزای اقامت دایم استرالیا

 

ویزای ۱۳۲ استرالیا با عنوان استعداد درخشان و یا Business Talent

این نوع ویزا مورد توجه بسیاری از متقاضیان ویزای سرمایه گذاری مهاجرت به استرالیا قرار دارد و مزیت آن، امکان دریافت اقامت دایم در استرالیا به طور مستقیم و بدون نیاز به گذراندن دوره اقامت موقت است.

این ویزا مختص متقاضیان مهاجرت به استرالیا با سابقه درخشان در کسب و کار است و البته شرایط لازم برای دریافت این نوع ویزای استرالیا، نسبت به ویزای کارآفرینی به مراتب سخت تر است.

شرایط کلی لازم برای اقدام برای مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا

  • داشتن حداقل دارایی ۱.۵ میلیون دلار استرالیا (دارایی های همسر هم مورد قبول است) شامل اموال منقول و غیر منقول
  • داشتن گردش مالی سالیانه حداقل ۳ میلیون دلار استرالیا در ۲سال منتخب از ۴ سال اخیر
  • داشتن حداقل دارایی ۴۰۰ هزار دلار استرالیا (دارایی های همسر هم مورد قبول است) مربوط به کسب و کار (Business)

 

 

در پایان توجه شما را به خلاصه ای از جدول امتیازبندی زیرشاخه های ویزای ۱۸۸ جلب میکنیم:

سن

۱۸ تا ۲۵ سال ۲۰ امتیاز
۲۵ تا ۳۳ سال ۳۰ امتیاز
۳۳ تا ۴۰ سال ۲۵ امتیاز
۴۰ تا ۴۵ سال ۲۰ امتیاز
۴۵ تا ۵۵ سال ۱۵ امتیاز

مدرک زبان انگلیسی

آیلتس ۵ در همه مهارتها ۵ امتیاز
آیلتس ۷ در همه مهارتها ۱۰ امتیاز

مدرک تحصیلی

داشتن مدرک لیسانس ۵ امتیاز
داشتن مدرک لیسانس در رشته های بازرگانی، علوم و فنی ۱۰ امتیاز

سابقه کسب و کار (فقط مخصوص ویزای کارآفرینی)

بیشتر از ۴ سال در ۵ سال منتهی به درخواست ویزا ۱۰ امتیاز
بیشتر از ۷ سال در ۸ سال منتهی به درخواست ویزا ۱۵ امتیاز

سابقه سرمایه گذاری (فقط مخصوص ویزای سرمایه گذاری)

سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۱۰۰ هزار دلار استرالیا در ۴ سال منتهی به درخواست ویزا ۱۰ امتیاز
سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۱۰۰ هزار دلار استرالیا در ۷ سال منتهی به درخواست ویزا ۱۵ امتیاز

جمع ارزش دارایی های متقاضی و همسر

حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا ۵ امتیاز
حداقل ۱.۳ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا ۱۵ امتیاز
حداقل ۱.۸ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا ۲۵ امتیاز
حداقل ۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال مالی منتهی به درخواست ویزا ۳۵ امتیاز

گردش مالی سالیانه متقاضی

حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا ۵ امتیاز
حداقل ۱ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا ۱۵ امتیاز
حداقل ۱.۵ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا ۲۵ امتیاز
حداقل ۲ میلیون دلار استرالیا در ۲ سال از ۴ سال مالی منتهی به درخواست ویزا ۳۵ امتیاز