ویزای فارغ التحصیلان

ویزاهای 476 و 485 از نوع موقّت هستند و مخصوص فارغ التحصیلانی میباشند که در حال حاضر دارای امتیاز کافی جهت اقدام برای ویزای دائم نیستند و احتیاج به مدّت زمانی برای کسب امتیاز بیشتر دارند.

ویزای 476
این ویزا مختص فارغ التحصیلان رشته مهندسی برای دانشگاههایی خاص میباشد که در 2 سال اخیر فارغ التحصیل شده اند و کمتر از 31 سال سن دارند. قابل ذکر است که در حال حاضر، تنها فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاههای امیرکبیر و تهران قادر به دادن درخواست برای این ویزا از دانشگاه های ایران هستند. مدّت زمان اعتبار این ویزا 18 ماه می باشد.

ویزای 485
این ویزا مختص فارغ التحصیلان داخل استرالیا میباشد و مدّت اعتبار آن، بسته به شرایط فارغ التحصیلی، بین 18 ماه تا 4 سال میباشد. مهمترین شرط اخذ این ویزا، داشتن سابقه تحصیل به مدّت حداقل 2 سال در استرالیا میباشد.

همچنین، داشتن مدرک آیلتس با حداقل نمره 6 (در تمامی مهارتها) و ارزیابی اولیه شغل برگزیده Skill Assessment برای دریافت این ویزا الزامی می باشد.