ویزای 457

ویزای 457 یا کار موقّت در سال 1996 و با هدف تقویت اقتصاد استرالیا معرفی شد و از آنجایی که این ویزا تحت شرایطی خاص، نیاز به مدرک زبان ندارد از محبوبیت زیادی برخوردار شده است. دارندگان این ویزا اجازه دارند به مدّت 4 سال در استرالیا اقامت داشته باشند و برای یک شرکت تائید شده کار کنند. نکته مهم درباره این ویزا برای مهاجرت به استرالیا این است که دارنده ویزا فقط اجازه کار نزد یک شرکت خاص را دارد و در صورت اشتغال در جای دیگر، ویزای وی منحل خواهد شد.

برای اخذ این ویزا، ابتدا باید یک شرکت تائید شده (Approved Sponsor) درخواست خود را مبنی بر نیاز به استخدام یک فرد با سمت خاص به اداره مهاجرت استرالیا اعلام کند. در صورت تائید درخواست توسط این اداره، فرد مورد نظر میتواند برای این ویزا اقدام کند. لازم به ذکر است که متقاضی باید به طور کلی شرایط سمت مورد نظر را داشته باشد و در غیر اینصورت، تقاضای ویزای وی رد خواهد شد. به طور مثال، اگر شرکتی به اداره مهاجرت اعلام کرده باشد که نیاز به استخدام یک مهندس عمران دارد، اگرچه متقاضی ویزا نیازی به ارزیابی رسمی مهارت ندارد ولی همچنان باید اثبات کند که رشته تحصیلی و سابقه کار وی کاملا مرتبط با حرفه مذکور است.

نکته دیگر در مورد این ویزای استرالیا این است که برای اسپانسر کردن بعضی از حرفه ها مانند مهندسین و پرستاران، نیاز به چیزی به نام Labour Market Testing میباشد. LMT توسط شرکت اسپانسرکننده انجام میشود و هدف آن، این است که اداره مهاجرت استرالیا باید مطمئن شود که شخصی در استرالیا توانایی انجام کار مورد نظر را ندارد و به همین دلیل، استخدام یک شخص از خارج از استرالیا توجیه منطقی دارد. این پروسه شامل انتشار آگهی استخدام در بازه زمانی یک سال پیش از این پروسه میباشد.

به طور کلی، متقاضیان ویزای استرالیا 457 نیاز به ارائه مدرک آیلتس 4.5 در همه مهارتها دارند اما تحت شرایطی، فرد متقاضی از نیاز به ارائه مدرک زبان معاف میشود. این معافیت شامل متقاضیان ویزا با حقوق پیشنهادی بالا در استرالیا و همچنین دارندگان پاسپورت آمریکا، بریتانیا، ایرلند و … میباشد.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


منو