Category: مهاجرت به استرالیا

ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای استرالیا دانشجویی استرالیا یکی از محبوبترین ویزاها برای ایرانیان میباشد چرا که در سالهای اخیر، این کشور به عنوان یکی از مقاصد اصلی دانشجویان ایرانی مطرح شده است. این ویزا بعد از دوره ای نسبتا طولانی در ماه جولیه سال 2016 دستخوش تغییرات زیادی شد که مهمترین آنها، تغییر زیرگروه (subclass) ویزا از 570 تا 576 به ویزای 500 میباشد. قبل از این تغییرات، زیرگروه ویزای دانشجویی با توجه به مقطع تحصیلی متقاضی تعیین میشد ولی در حال حاضر، افراد واجد شرایط برای تمام مقاطع تحصیلی ویزای 500 را دریافت میکنند. تغییر دیگری که در پروسه صدور ویزای دانشجویی صورت گرفته، لغو سیستم SVP (Streamline Visa Processing) برای دانشگاهها میباشد. در SVP، متقاضیان تحصیل در دانشگاههای منتخب میتوانستند از شرایط آسانتری برای اقدام برای ویزا برخوردار شوند ولی در حال حاضر، پروسه دریافت ویزا برای متقاضیان تمامی دانشگاههای استرالیا یکسان است. برای اقدام برای ویزای دانشجویی، متقاضی نیاز به اثبات داشتن توانایی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در استرالیا خواهد داشت. در حال حاضر، اداره مهاجرت به استرالیا متقاضیان را ملزم میکند که مدارکی مبنی بر داشتن هزینه تحصیل ، زندگی و بلیط هواپیما برای حداقل سال اول تحصیل را به هنگام اقدام برای ویزا ارائه کنند. علاوه بر این، طبق مقررات، حداقل نمره آیلتس قابل ارائه برای ویزای استرالیا دانشجویی استرالیا، نمره 4.5 میباشد که البته این به شرطی است که متقاضی حداقل به مدّت 20 هفته در کلاس آموزش زبان انگلیسی قبل از شروع دوره تحصیلی در استرالیا شرکت کند. نکات دیگری که در رابطه با این ویزا باید در نظر داشت: • دریافت ویزای تحصیلی استرالیا برای دوره های تحصیلی کوتاه (غیر از مقاطع مدرسه ای، لیسانس، فوق لیسانس و دکتری) برای متقاضیان ایرانی بسیار دشوار میباشد. • متقاضیان تحصیل در استرالیا با سن پایینتر از 18 سال نمیتوانند به تنهایی برای این ویزا اقدام کنند و نیاز به همراهی عضوی از خانواده تا رسیدن به سن 18 سالگی خواهند داشت. البته اگر محل اقامت دانش¬آموز مورد تائید اداره مهاجرت استرالیا باشد، عدم همراهی عضو خانواده بلامانع خواهد بود.

ویزای 457

ویزای 457 یا کار موقّت در سال 1996 و با هدف تقویت اقتصاد استرالیا معرفی شد و از آنجایی که این ویزا تحت شرایطی خاص، نیاز به مدرک زبان ندارد از محبوبیت زیادی برخوردار شده است. دارندگان این ویزا اجازه دارند به مدّت 4 سال در استرالیا اقامت داشته باشند و برای یک شرکت تائید شده کار کنند. نکته مهم درباره این ویزا برای مهاجرت به استرالیا این است که دارنده ویزا فقط اجازه کار نزد یک شرکت خاص را دارد و در صورت اشتغال در جای دیگر، ویزای وی منحل خواهد شد.

برای اخذ این ویزا، ابتدا باید یک شرکت تائید شده (Approved Sponsor) درخواست خود را مبنی بر نیاز به استخدام یک فرد با سمت خاص به اداره مهاجرت استرالیا اعلام کند. در صورت تائید درخواست توسط این اداره، فرد مورد نظر میتواند برای این ویزا اقدام کند. لازم به ذکر است که متقاضی باید به طور کلی شرایط سمت مورد نظر را داشته باشد و در غیر اینصورت، تقاضای ویزای وی رد خواهد شد. به طور مثال، اگر شرکتی به اداره مهاجرت اعلام کرده باشد که نیاز به استخدام یک مهندس عمران دارد، اگرچه متقاضی ویزا نیازی به ارزیابی رسمی مهارت ندارد ولی همچنان باید اثبات کند که رشته تحصیلی و سابقه کار وی کاملا مرتبط با حرفه مذکور است.

نکته دیگر در مورد این ویزای استرالیا این است که برای اسپانسر کردن بعضی از حرفه ها مانند مهندسین و پرستاران، نیاز به چیزی به نام Labour Market Testing میباشد. LMT توسط شرکت اسپانسرکننده انجام میشود و هدف آن، این است که اداره مهاجرت استرالیا باید مطمئن شود که شخصی در استرالیا توانایی انجام کار مورد نظر را ندارد و به همین دلیل، استخدام یک شخص از خارج از استرالیا توجیه منطقی دارد. این پروسه شامل انتشار آگهی استخدام در بازه زمانی یک سال پیش از این پروسه میباشد.

به طور کلی، متقاضیان ویزای استرالیا 457 نیاز به ارائه مدرک آیلتس 4.5 در همه مهارتها دارند اما تحت شرایطی، فرد متقاضی از نیاز به ارائه مدرک زبان معاف میشود. این معافیت شامل متقاضیان ویزا با حقوق پیشنهادی بالا در استرالیا و همچنین دارندگان پاسپورت آمریکا، بریتانیا، ایرلند و … میباشد.

ویزای سرمایه گذاری بازنشستگان جهت مهاجرت به استرالیا

ویزای سرمایه گذاری بازنشستگان

این ویزا مناسب افرادی است که بالای 55 سال سن دارند و به علت شرایط سنی، قادر به اقدام برای مهاجرت به استرالیا از طرق دیگر مانند ویزاهای مهارت، سرمایه گذاری و … نمیباشند.نکته قابل توجه درباره این ویزا این است که ویزای 405 ویزایی 4 ساله است و دارندگان این ویزا قادر به تبدیل آن به نوع دائم نخواهند بود.

در واقع تنها راه استفاده از این ویزای استرالیا برای اقامت در استرالیا تمدید 4 ساله آن در هر نوبت و پرداخت هزینه ویزا که حدود 13 هزار دلار استرالیاست میباشد. برای اقدام برای این ویزا، متقاضی (به همراه همسر) باید نشان دهد که دارای حداقل سرمایه 500 هزار دلار استرالیا است و درآمد سالیانه وی معادل حداقل 50 هزار دلار استرالیاست.علاوه بر این، برای تداوم این ویزا، متقاضی موظف به سرمایه گذاری به ارزش 500 هزار دلار استرالیا در این کشور میباشد.لازم به ذکر است که اعداد و ارقام ذکر شده، حداقل شرایط برای اقامت در مناطق غیر شهری هستند و در صورت تمایل به اقامت در نواحی شهری، این ارقام متفاوت خواهند بود.

در واقع این نوع ویزای استرالیا  یک ویزای استرالیا سرمایه گذاری بازنشستگان می باشد.در واقع تنها راه استفاده از این ویزا برای اقامت در استرالیا تمدید 4 ساله آن در هر نوبت و پرداخت هزینه ویزا که حدود 13 هزار دلار استرالیاست میباشد. برای اقدام برای این ویزا، متقاضی (به همراه همسر) باید نشان دهد که دارای حداقل سرمایه 500 هزار دلار استرالیا است و درآمد سالیانه وی معادل حداقل 50 هزار دلار استرالیاست.علاوه بر این، برای تداوم این ویزا، متقاضی موظف به سرمایه گذاری به ارزش 500 هزار دلار استرالیا در این کشور میباشد.

موارد مهم در مهاجرت به استرالیا

موارد مهم در مهاجرت به استرالیا


استرالیا یکی از کشور هایی است که در بخش مهاجرت و اقامت بسیار فعال می باشد و بخاطر امکانات و شرایطی که در این کشور وجود دارد هر ساله عده زیادی به این کشور برای اقامت سفر میکنند. شرایط اقتصادی و جغرافیایی استرالیا نیز می تواند از مواردی باشد که به جذابیت این کشور به مهاجران خواهد افزود.


البته  کشور استرالیا هم وقت زیادی برای بحث مهاجرت به استرالیا گذاشته و قطعا این مسئله برای این کشور سودآور و مفید بوده .
ولی مواردی در
مهاجرت به استرالیا وجود دارد که میتوان به ضرر این کشور نیز باشد .در این مقاله چند مورد از این موارد را بررسی خواهیم کرد.

همانطور که می دانید برای مهاجرت به استرالیا باید واجد شرایطی خاصی بود.به بیان ساده تر شما باید امتیازاتی را کسب کنید تا بتواند برای مهاجرت به استرالیا برگزیده شوید. اما دارا فرهنگ خاصی و یا قشر برگزیده ای در بین این شرایط دیده نمی شود.به همین خاطر اقامت پذیری از سراسر جهان می تواند فرهنگ آینده کشور استرالیا یک تهدید به حساب بیاید.
 

  • بالارفتن نرخ بیکاری در کشور استرالیا


با توجه به اینکه مهاجرت به استرالیا در سال های اخیر زیاد شده میزان زیادی از کارها برای اتباع خارجی این کشور در نظر گرفته می شود و این می تواند برای خود مردم استرالیا مضر باشد
 

  • مشکلات اکو سیستمی استرالیا


بر اساس آخرین بررسی های صورت گرفته کشور استرالیا دچار مشکلات اکو سیستمی از قبیل گرم شدن بیشتر هوا شده است که مسئولان این کشور مشکل را مرتبط با بحث مهاجرت به استرالیا می دانند
 

  • افزایش جمعیت در شهر کلان شهر ها


یکی دیگر از مشکلاتی که مهاجرت به استرالیا برای کشور استرالیا به وجود اورده بحث ازدیاد جمعیت و گستردگی جمعیت در کلان شهرهایی مانند سیدنی و ملبورن است که باعث به خطر افتادن خدمات شهری شده است.این مشکلات به وجود امده بخاطر میل زیاد مهاجران به اقامت در این دو شهر استرالیا می باشد .
 کشور استرالیا امیدوار است بتواند  راه حلی برای مواجه با این مشکل در نظر بگیرد.
امیدواریم توانسته باشیم شما را با مشکلات
مهاجرت به استرالیا آشنا کرده باشیم.

 

مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان

مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان

استرالیا یکی از کشور هایی است که هرساله بسیاری را به منظور مهاجر میپذیرد. به همین خاطر مهاجرت به استرالیا از تمامی نقاط دنیا رواج دارد.از کشور ایران هم  هرساله مهاجرت به استرالیا به میزان زیادی صورت میگیرد.

استرالیا دارای شرایط ویژه ای می باشد که در نظر اول برای هر شخصی جذابیت و گیرایی خود را دارد.

  • اولین مقوله شرایط مناسب اقتصادی

اولین موردی که ممکن است هر شخص برای مهاجرت در نظر بگیرد شرایط اقتصادی کشور هدف باشد. مهاجرت به استرالیا هم بخاطر شرایط خوب اقتصادی این کشور سالانه به طور گسترده ای انجام میپذیرد.

میزان مهاجرت به استرالیا سالیانه بیش از 100 هزار نفر گزارش شده است که این رقم ، رقم بسیار بالایی برای مهاجرت به یک کشور میباشد. رفاه اقتصادی و اجتماعی که دز این کشور وجود دارد هم یکی دیگر از ویژگی های استرالیا برای مهاجرت به استرالیا می باشد.

  • دومین مقوله بالا بودن سطح استاندارد های زندگی

زندگی در استرالیا به طور کلی از استانداردهای بالایی برخوردار است.زیبایی مناظر ،برخورداری از امکانات به روز ،سطح دانش بالا و برگزاری جشن های متعدد از این موارد به شمار می آید. این قضیه هم توانسته در مهاجرت به استرالیا نقش ویژه ای را ایفا کند.

اما برای مهاجرت استرالیا شما باید دارای شرایط و ویژگی هایی باشید که یکی از این ویژگی ها آشنایی کامل با زبان انگلیسی .زیرا زبان مورد قبول توسط این کشور زبان بین المللی انگلیسی میباشد.شما باید در امتحانات ورودی آیلتس نمره کافی را برای مهاجرت به استرالیا کسب کنید.اگرچه دارا بودن مدارک زبان و رزومه کافی در فراگیری زبان انگلیسی به امتیازات شما برای مهاجرت استرالیا خواهد افزود.در آخر اینکه مهاجرت به استرالیا بدون داشتن مدرک زبان ممکن است به شرطی که شما امتحان ورودی آنرا قبول شوید.

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از چندین طریق میتواند صورت بپذیرد.البته کشور استرالیا نیز به خاطر زیادی مهاجرت به استرالیا و مشکلات ناشی از مهاجرت برای هر روش شرایطی را در نظر گرفته است.

در این مطلب میخواهیم شما را با مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص بیشتر آشنا کنیم و ویژگی های مهاجرت استرالیا از این روش را برای شما بازگو کنیم.

  • اولین مورد برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص ، سن مهاجران می باشد. کشور استرالیا برای این مورد از مهاجرانی که سن آنها کمتر از 45 سال است دعوت به عمل می آورد ولی اگر سن شما بالای 45 سال باشد نمیتوانید از این روش یعنی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص به آن کشور وارد شوید.
  • دومین مورد برای مهاجرت استرالیا از طریق تخصص  مستلزم دارا بودن مدرک معتبر و یا گذراندن یک دوره حرفه ای میباشد که نشان دهد شما دارای تحصیلات میباشد.زیرا برای کشور استرالیا و بحث مهاجرت به استرالیا دارا بودن مدرک تحصیلی بسیار مهم و برای طی کردن مراحل مهاجرت به استرالیا یک امتیاز ویژ] بشمار می آید.
  •  مورد بعدی سابقه کاری شماست.شما باید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در رشته و یا صنف کاری خود حداقل پنج سال را گذرانده باشید تا بتوانید به راحتی وارد استرالیا از طریق تخصص شوید.
  • آخرین مورد که یکی از مهمترین موارد برای مهاجرت به استرالیا می باشد آشنایی با زبان انگلیسی و گرفتن نمره بالای 7 در آزمون آیلتس می باشد. برای مهاجرت استرالیا از طریق تخصص شما قطعا به این مورد نیاز دارید  تا بتوانبد در ارتباط با مردم استرالیا به راحتی عمل کنید.
مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

اگر شما هم مدت کمی را با کسانی که قصد مهاجرت به کشور های دیگر دارند گذرانده باشید خواهید دید که انتخاب اول بسیاری از انها مهاجرت به استرالیا خواهد بود.زیرا نسبت به سایر کشورهایی که به عنوان گزینه هدف مورد نظر گرفته میشود دارای امکانات و ویژگی های بسیار بیشتری است.
مهاجرت به استرالیا به صورت کلی از چند روش صورت میگیرد که یکی از آنها مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج میباشد.این روش برای زوجینی که توانایی مهاجرت به آن کشور را دارند و یا به هردلیلی می خواهند اقدام به مهاجرت استرالیا نمایند بهترین گزینه می باشد.

Continue reading “مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج” »