Tag: استرالیا

ویزای اقامت کوتاه متخصصین

ویزای اقامت کوتاه متخصصین

به طور کلی، این نوع ویزای استرالیا مختص افرادی میباشد که نیاز به گذراندن دوره آموزشی یا کاری کوتاه مدت و بسیار تخصصی در استرالیا دارند و در واقع نیاز این کشور به افرادی که میتوانند با تخصص خود به استرالیا خدمت کنند را برآورده مینماید. مدت این نوع ویزا معمولا ۳ ماه میباشد و بیشتر متقاضیان این ویزا در ایران، پزشکانی میباشند که برای شرکت در آزمونهای تخصصی پزشکی مورد نیاز مهاجرت استرالیا مانند امتحانهای کلینیکال و پسکی، احتیاج به ورود به این کشور دارند. علت این امر این است که بسیار از این آزمونها فقط در استرالیا برگزار میشوند و پزشکان متقاضی مهاجرت به استرالیا راهی جز شرکت در این امتحانات در این کشور ندارند. هزینه دریافت این ویزای استرالیا برای متقاضی اصلی ۲۷۵ دلار استرالیا است که در البته در صورت همراهی همسر و فرزند، این مبلغ بیشتر خواهد بود.

ویزای اقامت کوتاه متخصصین برای دریافت این ویزا، ارایه شواهد لازم برای نیاز متقاضی به حضور در استرالیا ضروری میباشد که این مدارک میتوانند حتی شامل پیشنهاد همکاری و یا ثبت نام در یک دوره آموزشی تخصصی باشد. علاوه بر این، فرد متقاضی نیاز به ارایه مدارک مالی لازم برای اثبات توانایی وی در پرداخت مخارج مربوط به اقامت استرالیا دارد. مدرک مالی مورد نیاز میتوانند حساب سپرده بانکی حداقل ۶ ماهه،‌ سند حمایت مالی دولتی یا سند دریافت وام باشد.

نکات قابل توجه دیگر در مورد این ویزا:

-بعد از اخذ ویزا، متقاضی ۶ ماه مهلت برای ورود به استرالیا دارد که معمولا فقط محدود به یک بار است.

-معمولا همسر و فرزند متقاضی دریافت این ویزای اقامت استرالیا، مشکلی در همراهی فرد متقاضی به استرالیا ندارند.

-در طول دوره اقامت استرالیا، متقاضی اجازه فعالیت و کار در موارد غیر مرتبط نخواهد داشت.

منبع:مهاجرت به استرالیا

تغییرات اخیر قوانین اقامت استرالیا

دولت استرالیا همواره برای ویزای کار اهمیت بسیار زیادی قائل بوده است چرا که مهاجرانی که با ویزای استرالیا از طریق مهارت وارد استرالیا شده اند معمولا وابستگی اقتصادی به  کشور ندارند و کمترین نرخ بیکاری را دارند. به طور کلی، ویزای استرالیا از نوع مهارت همیشه فواید بسیار زیادی برای این کشور داشته است و یکی از عوامل رشد اقتصادی استرالیا بوده است.  این مساله باعث شده است که در بازه های زمانی مختلف شرایط این ویزا و دریافت اقامت استرالیا از این طریق برای کارآمدی هر چه بیشتر تغییر کند.

در سال 2008، استرالیا افت بسیار شدیدی در  زمینه  اقتصادی پیدا کرد و اداره مهاجرت این کشور تصمیم به بوجود آوردن سیستم   CSL با هدف افزایش اولویت بر نیروی کار شد. متعاقبا، با افزایش نگرانی در مورد افزایش بیکاری در استرالیا، در اواخر سال 2008، نیروی کار پذیرفته شده واجد شرایط اقامت استرالیا از 133 هزار نفر به 115 هزار نفر کاهش یافت.  سپس  در سال 2010 ، اداره مهاجرت استرالیا تصمیم به اعمال تغییراتی بنیادین گرفت که به مختصری از آنها در زیر اشاره شده:

  1. معرفی لیست مشاغل جدید SOL
  2. تجدید نظر در باره امتیازها
  3. تسهیل شرایط برای دانشجویان غیر استرالیایی برای اینکه بتوانند تحت شرایط مهاجرت قدیم برای اقامت استرالیا اقدام کنند.

در سال 2011 استرالیا سیستم ویزای جدیدی به نام Skill Selectرا به عنوان جایگزین سیستم قبلی برای اخذ ویزای استرالیا معرفی کردکه این سیستم از سال 2012  به طور رسمی اعلام و اجرایی  شد. تحت این تغییرات، تعداد ویزاهای مهارت موجود به طور عمده کاهش پیدا کرد . البته مهمترین تغییر در این سیستم، وجود الزام برای دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا از طرف اداره مهاجرت میباشد.  این به این معنی است که  اخذ اقامت استرالیا از طریق مهارت، بدون دریافت دعوتنامه اداره مهاجرت امکان پذیر نیست. البته لازم به ذکر است که اداره مهاجرت استرالیا در گزارشهای ماهیانه خود اطلاعات لازم را برای ارزیابی شرایط دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا منتشر میکند. افراد خواهان اخذ اقامت استرالیا میتوانند با مطالعه این گزارشها درباره شرایط امتیازی افرادی که اخیرا موفق به اخذ ویزای استرالیا یا اقامت استرالیا شده اند، از میزان امتیاز لازم برای اخذ اقامت استرالیا مطلع شوند.

منبع : مهاجرت به استرالیا

هزینه زندگی در استرالیا

هزینه زندگی در استرالیا

فارغ از اینکه متقاضیان مهاجرت به استرالیا از چه طریق و چه ویزایی قصد عزیمت به استرالیا را دارند، بحث مخارج و هزینه های زندگی در استرالیا موضوعی است که آگاهی در مورد آن میتواند برای همه بسیار مفید باشد. به طور کلی، استرالیا در بین توریستها به عنوان کشوری گران قیمت شهرت یافته است که هزینه های زندگی در آن از اکثر کشورهای اروپایی و همینطور آمریکا و کانادا بالاتر است. البته هزینه های زندگی در شهرهای مختلف استرالیا هم متفاوت میباشند اما این تفاوت خیلی چشمگیر نیست. همانند بقیه کشورها، هزینه های زندگی در کلان شهرها (مانند سیدنی، ملبورن، پرث و …) از شهرهای کوچکتر بیشتر میباشد اما به این نکته هم باید توجه داشت که فراوانی کار (مخصوصا برای مهاجرین) در کلان شهرها نیز به مراتب بیشتر است.

هزینه زندگی در استرالیا با استناد به سایت وابسته به دولت استرالیا (studyinaustralia.gov.au) ، حداقل هزینه های سالیانه زندگی برای شخص مجرد حدود 20 هزار دلار استرالیا، برای زن و شوهر حدود 27 هزار دلار استرالیا و برای زن و شوهر با بچه کوچک حدود 30 هزار دلار استرالیا میباشد. این هزینه ها را میتوان به صورت زیر دسته بندی کرد:

هزینه اسکان: هزینه مسکن در استرالیا بسته به نوع آن حدود 90 دلار تا بیش از 400 دلار استرالیا در هفته میباشد. ارزانترین و محبوبترین نوع اجاره در استرالیا، اجاره خانه به صورت شریک با یک یا چند نفر میباشد که در این صورت میتوان به مقدار زیادی در هزینه ها صرفه جویی کرد.

هزینه خورد و خوراک: هزینه خورد و خوراک حدود 80 تا 280 دلار استرالیا در هفته است.

هزینه خرید خودرو: مانند بقیه اقلام در استرالیا، قیمت خودرو نیز در این کشور در مقایسه با بقیه کشورها گرانتر میباشد. بازار خرید و فروش ماشینهای دست دوم هم به علت کثرت تعداد دانشجو در این کشور بسیار داغ است و اکثر خرید و فروشها از طریق سایت carsales.com.au انجام میشود. ما هم به شما توصیه میکنیم برای پی بردن به حدود قیمت خودرو در استرالیا از این سایت دیدن فرمایید.

ویزای 457

ویزای 457 یا کار موقّت در سال 1996 و با هدف تقویت اقتصاد استرالیا معرفی شد و از آنجایی که این ویزا تحت شرایطی خاص، نیاز به مدرک زبان ندارد از محبوبیت زیادی برخوردار شده است. دارندگان این ویزا اجازه دارند به مدّت 4 سال در استرالیا اقامت داشته باشند و برای یک شرکت تائید شده کار کنند. نکته مهم درباره این ویزا برای مهاجرت به استرالیا این است که دارنده ویزا فقط اجازه کار نزد یک شرکت خاص را دارد و در صورت اشتغال در جای دیگر، ویزای وی منحل خواهد شد.

برای اخذ این ویزا، ابتدا باید یک شرکت تائید شده (Approved Sponsor) درخواست خود را مبنی بر نیاز به استخدام یک فرد با سمت خاص به اداره مهاجرت استرالیا اعلام کند. در صورت تائید درخواست توسط این اداره، فرد مورد نظر میتواند برای این ویزا اقدام کند. لازم به ذکر است که متقاضی باید به طور کلی شرایط سمت مورد نظر را داشته باشد و در غیر اینصورت، تقاضای ویزای وی رد خواهد شد. به طور مثال، اگر شرکتی به اداره مهاجرت اعلام کرده باشد که نیاز به استخدام یک مهندس عمران دارد، اگرچه متقاضی ویزا نیازی به ارزیابی رسمی مهارت ندارد ولی همچنان باید اثبات کند که رشته تحصیلی و سابقه کار وی کاملا مرتبط با حرفه مذکور است.

نکته دیگر در مورد این ویزای استرالیا این است که برای اسپانسر کردن بعضی از حرفه ها مانند مهندسین و پرستاران، نیاز به چیزی به نام Labour Market Testing میباشد. LMT توسط شرکت اسپانسرکننده انجام میشود و هدف آن، این است که اداره مهاجرت استرالیا باید مطمئن شود که شخصی در استرالیا توانایی انجام کار مورد نظر را ندارد و به همین دلیل، استخدام یک شخص از خارج از استرالیا توجیه منطقی دارد. این پروسه شامل انتشار آگهی استخدام در بازه زمانی یک سال پیش از این پروسه میباشد.

به طور کلی، متقاضیان ویزای استرالیا 457 نیاز به ارائه مدرک آیلتس 4.5 در همه مهارتها دارند اما تحت شرایطی، فرد متقاضی از نیاز به ارائه مدرک زبان معاف میشود. این معافیت شامل متقاضیان ویزا با حقوق پیشنهادی بالا در استرالیا و همچنین دارندگان پاسپورت آمریکا، بریتانیا، ایرلند و … میباشد.

مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان

مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان

استرالیا یکی از کشور هایی است که هرساله بسیاری را به منظور مهاجر میپذیرد. به همین خاطر مهاجرت به استرالیا از تمامی نقاط دنیا رواج دارد.از کشور ایران هم  هرساله مهاجرت به استرالیا به میزان زیادی صورت میگیرد.

استرالیا دارای شرایط ویژه ای می باشد که در نظر اول برای هر شخصی جذابیت و گیرایی خود را دارد.

  • اولین مقوله شرایط مناسب اقتصادی

اولین موردی که ممکن است هر شخص برای مهاجرت در نظر بگیرد شرایط اقتصادی کشور هدف باشد. مهاجرت به استرالیا هم بخاطر شرایط خوب اقتصادی این کشور سالانه به طور گسترده ای انجام میپذیرد.

میزان مهاجرت به استرالیا سالیانه بیش از 100 هزار نفر گزارش شده است که این رقم ، رقم بسیار بالایی برای مهاجرت به یک کشور میباشد. رفاه اقتصادی و اجتماعی که دز این کشور وجود دارد هم یکی دیگر از ویژگی های استرالیا برای مهاجرت به استرالیا می باشد.

  • دومین مقوله بالا بودن سطح استاندارد های زندگی

زندگی در استرالیا به طور کلی از استانداردهای بالایی برخوردار است.زیبایی مناظر ،برخورداری از امکانات به روز ،سطح دانش بالا و برگزاری جشن های متعدد از این موارد به شمار می آید. این قضیه هم توانسته در مهاجرت به استرالیا نقش ویژه ای را ایفا کند.

اما برای مهاجرت استرالیا شما باید دارای شرایط و ویژگی هایی باشید که یکی از این ویژگی ها آشنایی کامل با زبان انگلیسی .زیرا زبان مورد قبول توسط این کشور زبان بین المللی انگلیسی میباشد.شما باید در امتحانات ورودی آیلتس نمره کافی را برای مهاجرت به استرالیا کسب کنید.اگرچه دارا بودن مدارک زبان و رزومه کافی در فراگیری زبان انگلیسی به امتیازات شما برای مهاجرت استرالیا خواهد افزود.در آخر اینکه مهاجرت به استرالیا بدون داشتن مدرک زبان ممکن است به شرطی که شما امتحان ورودی آنرا قبول شوید.

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از چندین طریق میتواند صورت بپذیرد.البته کشور استرالیا نیز به خاطر زیادی مهاجرت به استرالیا و مشکلات ناشی از مهاجرت برای هر روش شرایطی را در نظر گرفته است.

در این مطلب میخواهیم شما را با مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص بیشتر آشنا کنیم و ویژگی های مهاجرت استرالیا از این روش را برای شما بازگو کنیم.

  • اولین مورد برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص ، سن مهاجران می باشد. کشور استرالیا برای این مورد از مهاجرانی که سن آنها کمتر از 45 سال است دعوت به عمل می آورد ولی اگر سن شما بالای 45 سال باشد نمیتوانید از این روش یعنی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص به آن کشور وارد شوید.
  • دومین مورد برای مهاجرت استرالیا از طریق تخصص  مستلزم دارا بودن مدرک معتبر و یا گذراندن یک دوره حرفه ای میباشد که نشان دهد شما دارای تحصیلات میباشد.زیرا برای کشور استرالیا و بحث مهاجرت به استرالیا دارا بودن مدرک تحصیلی بسیار مهم و برای طی کردن مراحل مهاجرت به استرالیا یک امتیاز ویژ] بشمار می آید.
  •  مورد بعدی سابقه کاری شماست.شما باید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در رشته و یا صنف کاری خود حداقل پنج سال را گذرانده باشید تا بتوانید به راحتی وارد استرالیا از طریق تخصص شوید.
  • آخرین مورد که یکی از مهمترین موارد برای مهاجرت به استرالیا می باشد آشنایی با زبان انگلیسی و گرفتن نمره بالای 7 در آزمون آیلتس می باشد. برای مهاجرت استرالیا از طریق تخصص شما قطعا به این مورد نیاز دارید  تا بتوانبد در ارتباط با مردم استرالیا به راحتی عمل کنید.
مهاجرت به استرالیا

انواع ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

استرالیا به خاطر امکانات توریستی و کیفیت مطلوب زندگی که دارا هست هر ساله مقصد بسیاری از مهاجران و توریست هاست. حتما هم میدانید که برای سفر و اقامت درآن کشور ویزای استرالیا الزامه ی راه شماست.اما ویزای استرالیا بخاطر شرایط پذیرش آن کشور امری تقریبا سخت و وقت گیر هست.البته چند نوع ویزای استرالیا وجود دارد که در این مقاله شما را با آنها بیشتر آشنا خواهیم کرد و از هرکدام اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

Continue reading “انواع ویزای استرالیا” »

مکانهای دیدنی استرالیا

مکانهای دیدنی استرالیا

استرالیا به دلیل شرایط مساعد آب و هوایی و در برداشتن منابع طبیعی بسیار ، جزو کشورهای توریستی محسوب میشود که همواره سیل عظیمی از توریستها برای سفر به این کشور زیبا ، اقدام میکنند و بدین صورت نسبت به مهاجرت یه استرالیا اقدام نمایند  .

Continue reading “مکانهای دیدنی استرالیا” »

مهاجرت به استرالیا apply abroad

مهاجرت به استرالیا  apply abroad

Apply abroad یکی از انجمن ها و وبسایت های فعالی میباشد که در زمینه مهاجرت به استرالیا فعالیت داشته و در واقع تبدیل به یک مرجع برای کسب اطلاعات در این زمینه شده است .

مهاجرت به استرالیا apply abroad و به کارگیری از apply abroad میتواند کمک بسیار زیادی را به شما بکند . همچنین ، پیشنهاد میشود که برای مهاجرت به استرالیا حتما سری به این انجمن بزنید و با استفاده از اطلاعاتی که توسط کاربران در این انجمن قرار داده میشود ، میزان اطلاعات خود را افزایش داده و از تجربیات آنها نیز استفاده نمایید .

Continue reading “مهاجرت به استرالیا apply abroad” »

مهاجرت به استرالیا 2013

مهاجرت به استرالیا 2013

استرالیا یکی از کشورهایی میباشد که در تمامی سالها ، یکی از انتخاب های ایرانیان برای مهاجرت بوده و مورد توجه بسیار زیادی قرار میگیرد .

افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق کار و تخصص و حرفه را دارند ، میبایست مطلع باشند که لیست تخصص ها و مشاغلی که  کشور استرالیا برای هر سال اعلام میکند متفاوت بوده و همگام با نیاز های کشور استرالیا میباشد .

Continue reading “مهاجرت به استرالیا 2013” »

استرالیا یا کانادا

استرالیا یا کانادا

شاید برایتان سوال باشد که بدانید ، بین استرالیا یا کانادا به کجا میبایست مهاجرت کرد ، کدام کشور میتواند شرایط بهتری را به همراه داشته باشد ؟

پیرو اطلاعاتی که در زمینه مهاجرت به استرالیا و کانادا به دست اورده ایم ، دریافتیم که مهاجرت به استرالیا و کانادا ، از پر طرفدار ترین مقصد های مهاجرت ، سفر و کار هستند .

حال ، قصد داریم تا در ادامه مقاله استرالیا یا کانادا نسبت به ارائه اطلاعاتی در رابطه با این که مهاجرت استرالیا، میتواند شرایط بهتری را به ارمغان بیاورد یا کانادا ، اقدام نماییم .

استرالیا و کانادا ، همانطور که مستحضر هستید ، هر دو کشور  های بسیار بزرگ و پیشرفته ای هستند که مقایسه شهر ها و شرایط حاکم در قسمت های مختلف این کشور ها ، با توجه به پیچیدگی و گستردگی آنها ، عملی نمیباشد .

مهاجرت به کشور استرالیا و یا کانادا ، بر میگردد به شرایط و درخواست هایی که شما عزیزان ، از کشور مقصد داشته پیرو تحقق این اهداف میخواهید مهاجرت کنید .

همانطور که میدانید ، هر دو کشور از شرایط بسیار مطلوبی برخوردار بوده و از بهترین کشور های دنیا به شمار میروند ، البته این 2 کشور در 2 قاره مختلف قرار گرفته اند .

اما اگر بخواهیم ، استرالیایا کانادا را از طریق پرواز و فاصله تا ایران بررسی نموده و مقایسه کنیم ، میبایست بگوییم که :

فاصله استرالیا از ایران ، با استفاده از هواپیما و نهایت سرعت ، بدون در نظر داشتن توقف ها و معطلی هایی که ممکن است رخ بدهد ، 18 ساعت خواهد بود .

این در صورتی است که کشور کانادا با استفاده از هواپیما و نهایت سرعت در مهاجرت و سفر ، تنها 15 ساعت با ایران فاصله دارد .

بنابراین ، هر 2 کشور از ایران فاصله داشته و از لحاظ فرهنگی نیز چندین سال پیشرفته تر میباشند ، انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت ، بسته به شرایط شما بوده و میبایست با در نظر گرفتن شرایط خود  از دیدگاه های مختلف کاری ، زندگی ، در آمد زایی و ……….. نسبت انتخاب استرالیا یا کانادا کوشا باشید

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش های مهاجرت به استرالیا  ، مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میباشد که برای افرادی که از سرمایه های نقدی برخوردار هستند ، میتواند شرایط بسیار مناسبی را برقرار نماید .

در این روش مهاجرت به استرالیا ، شخص ابتدا اقدام به دریافت ویزا سرمایه گذاری در کشور استرالیا نموده ، سپس پس از ارائه مدارک و مشخص نمودن میزان پول و هزینه ای  که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارد ، نسبت به مذاکره با مسئولین استرالیا احضار خواهد شد .

ویزایی که در این مرحله به شخص سرمایه گذار ارائه میشود ، مدت زمان 4 سال اعتبار دارد و این ویزا به صورت کاملا موقت میباشد .

در صورتی که شخص قصد دریافت اقامت دائمی کشور استرالیا را داشته باشد میبایست نسبت به انجام و رعایت تمامی قوانین و شرایطی که کشور استرالیا برای وی مشخص نموده است اقدام نماید ، در صورت عدم وجود تخلف و … کشور استرالیا به شخص سرمایه گذار ویزا و اقامت دائمی اهدا خواهد نمود .

شایان ذکر است که برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میبایست ابتدا یک شهر و یا شهرستان از کشور استرالیا را انتخاب نمایید و بعد از آن نسبت به درخواست مذاکره و …. با کشور استرالیا اقدام نمایید .

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری ، تنها برای افرادی که سرمایه های هنگفت دارند نبوده و بلکه برای تمامی افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار و یک تجارت مناسب را دارا میباشند نیز میتواند شرایط مهاجرت  مناسبی باشد .

شایان ذکر است که برای راه اندازی کسب و کار و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میبایست تجارتی که انتخاب میکنید ، مورد تایید کشور استرالیا باشد ، در غیر این صورت قادر به راه اندازی کسب و کار خود در کشور استرالیا نخواهید بود .

شایان ذکر است که برای مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری ، میتوانید به همراه خود ،همسر و فرزاندانتان را نیز به استرالیا ببرید و به اتفاق خانوده خود نسبت به مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

اقدام کنید .

شایان ذکر است که در صورت شکست و موفق نشدن به انجام تعهدات در کشور استرالیا ، دولت استرالیا برای 2 سال دیگر نیز به شما فرجه خواهد داد و اقامت شما را تمدید خواهد نمود .

استرالیا از طریق سرمایه گذاری

کشور استرالیا یکی از کشور هایی است که بخاطر پتانسیل جذب مهاجر و امکاناتی که در آن کشور وجود دارد ، هر ساله پذیرای تعداد زیادی مهاجر از سراسر دنیا است. مهاجرت به استرالیا از طرق زیادی صورت می گیرد که برای مهاجران این امکان را فراهم می کند که بتوانند به راحتی به کشور استرالیا مهاجرت کنند.

ولی در میان این همه روش و راه برای مهاجرت به استرالیا ، مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری معمول ترین و راحت ترین انهاست.زیرا شما دارید در کشور مقصد سرمایه وارد می کنید و اینکار به آنها کمک خواهد کرد که بتوانند .

از طریق مهاجرت به استرالیا رشد اقتصادی خود را بهبود ببخشند.بسیاری از کسانی که می خواهند به کشور استرالیا مهاجرت کنند در مورد این مسئله سوال های بسیاری دارند.به همین خاطر می خواهیم در این مقاله بیشتر در مورد مهاجرت به استرالیا و علی الخصوص مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری صحبت کنیم.

کشور استرالیا مانند تمامی کشور های مهاجر پذیر برای پذیرفتن مهاجر دارای ضوبط و قوانینی است که در این کشور بخاطر درخواست بالای مهاجران،قوانین سخت تر در نظر گرفته شده است.برای مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری شما باید دارای این شرایط باشید:

-تعهد بدهید که در کشور استرالیا مشغول کار و سرمایه گذاری خواهید بود.

-بتوانید در طول مدت چهار سال حدود 6/1 میلیون دلار در کشور استرالیا سرمایه گذاری کنید .

-2 سال در این کشور به صورت موقت اقامت داشته باشید .

-ویزای موقت سرمایه گذاری نیز برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری لازم می باشد .

در صورتی که شما ویژگی های بالا را دارید،یعنی می توانید تعهد بدهید که برای آن کشور سود آوری خواهید کرد و همچنین ظرف مدت اعلام 6/1 میلیون دلار سرمایه گذاری می کنید دولت استرالیا به شما اجازه می دهد که به راحتی برای مهاجرت به آن کشور اقدام کنید .

مهاجرت به استرالیا همانطور که گفته از روش های زیادی امکان پذیر است که ما در این مقاله به صورت کلی مواردی را که شما باید برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را دارا باشید بیان کردیم.

امیدواریم این مطلب توانسته باشد مشکلات شما برای مهاجرت به استرالیا را حل کرده باشد.

مهاجرت به استرالیا