Tag: استرالیا

انواع ویزا در مهاجرت به استرالیا

انواع ویزا در مهاجرت به استرالیا

یکی از محبوبترین و معتبرترین طرق مهاجرت به استرالیا ، تکیه بر توانایی های فنی و شغلی می باشد که با این روش ، همه ساله ایرانیان زیادی راه مهاجرت به استرالیا را در پیش می گیرند . این نوع از مهاجرت دارای تقسیم بندی های متعدد روادید می باشد که از مهمترین آن ها می توان به ویزای مبتنی بر مهارت ، ویزای دائم ایالتی متخصصین ، ویزای موقت متخصصین در مناطق خاص ، ویزای دائم متخصصین در مناطق خاص و ویزای موقت فارغ التحصیلان متخصص نام برد.« امتیازدهی» شاخص اصلی تائید یا رد صلاحیت افراد برای مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم می باشد . امتیازدهی مهاجرت به استرالیا به عواملی از قبیل سن پناهجو ( از 18 تا 49 سال هرچه سن بالاتر باشد ، امتیاز اخذ شده کمتر می باشد . گروه سنی 18 تا 24 ، 25 امتیاز اخذ کرده و افراد 45 تا 49 سال ، 0 امتیاز ) ، میزان تسلط فرد به زبان انگلیسی در زمان مراجعه به کشور ( که به ترتیب با کسب نمرات 6 ، 7 و 8  در یکی از زیر مجموعه های آیلتس – قدرت سخن گفتن ، گوش دادن ، خواندن و نوشتن  – نمراتی از  0 تا 20 به متقاضیان داده می شود )  ، مدت زمان اشتغال در تخصص مربوطه در داخل و خارج استرالیا از 5 تا 20 امتیاز ، تحصیلات ( که با معادل سازی از دیپلم با نمره 10 ، به دکتری با نمره 20 ختم می شود ) ، اسپانسر ( 5تا 10 امتیاز ) و فاکتورهای امتیازی دیگر از قبیل دانش زبان جامعه ، تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا ، امتیاز ارزیابی تخصص همسر ، و … ( با 5 امتیاز ) از مهمترین فاکتور های نمره دهی مهاجرت به استرالیا می باشد .

از مهمترین فوائد حصول ویزای کاری در امر مهاجرت به استرالیا می توان به امکان اشتغال به کار و تحصیل ، بهره مندی از سرویس های مراقبت پزشکی ، امکان اسپانسرینگ شدن ، امکان شهروند استرالیا شدن و … اشاره کرد .در ویزای دائم ایالتی متخصصین انتخاب یکی از مشاغل موجود در لیست مشاغل مبتنی بر تخصص ، سن زیر 50 سال ، کسب نمره قابل قبول و … از دیگر عوامل مهاجرت به استرالیا با این روش می باشد . در ادامه لازم به ذکر است که ویزای دائم متخصصین در مناطق خاص به افرادی داده می شود که علاوه بر  داشتن اقامتی 2 ساله در این کشور ، 12 ماه در یکی از شهر های استرالیا مشغول به کار دائمی بوده باشد . ویزای موقت فارغ التحصیلان متخصص نیز دارای شباهت ها و تفاوت هایی نسبت به 2 حالت قبل دارد ولی در مجموع امکاناتی تقری با سان دارند .

جایگزینی ویزای کار موقت

جایگزینی ویزای کار موقت

در تاریخ ۱۸ آوریل ۲۰۱۰، دولت استرالیا قانونی را مصوب کرد که طبق آن، ویزای ۴۵۷ در مارس ۲۰۱۸ به طور کلی منسوخ و توسط ویزای جدیدی جایگزین میشود. ویزای استرالیا که ویزای کمبود مهارت موقت یا تی اس اس نام دارد، دارای ۲ زیر شاخه میباشد که یکی از آنها تا مدت ۲ سال و دیگری تا مدت ۴ سال اعتبار خواهند داشت. گفتنی است که هدف از این تغییرات، انطباق بیشتر ویزاهای کار موقت با کمبود واقعی نیروی کار در استرالیا و در نهایت،‌دادن اولویت در استخدام به کارکنان استرالیایی میباشد. در واقع تغییرات در این ویزا بخشی از برنامه دولت در اصلاح امور برای شفافیت و کارایی بیشتر ویزاهای موقت و دایم کاری استرالیا میباشد.

تغییرات اعمالی شامل موارد زیر میباشند:

-لیست مشاغل جدید که با هدف تامین دقیقتر کمبود مهارت در استرالیا تهیه شده

– لزوم داشتن سابقه کار حرفه ای به مدت حداقل ۲ سال

-اعمال قانون لزوم پرداخت حداقل حقوق به کارکنان خارجی به منظور از بین بردن انگیزه کارفرمایان برای استخدام کارکنان خارجی با حقوق کمتر

– قابلیت تمدید ویزای ۲ ساله برای تنها ۱ بار

– قابلیت تمدید با دفعات متعدد ویزای ۴ ساله و همچنین اخذ اقامت دایم پس از ۳ سال

– نظارت بیشتر بر کارفرمایان برای رعایت حقوق کارمندان استرالیایی

– لزوم ارایه گواهی عدم سوءپیشینه

– اعمال قوانین سختتر برای مهارت انگلیسی متقاضیان ویزای دایم

-لزوم داشتن سن کمتر از ۴۵ سال در زمان اقدام برای ویزا

-علاوه بر موارد ذکر شده در بالا، بسیاری از مشاغلی که همچنان در لیست مشاغل هستند نیاز به داشتن شرایط خاصی برای متقاضیان دارند و صرفا، وجود شغل متقاضی مهاجرت به استرالیا برای اخذ ویزای استرالیا و در نهایت، اخذ اقامت استرالیا کافی نخواهد بود. به طور مثال، بسیاری از متقاضیان ایرانی مهاجرت استرالیا از طریق ویزای ۴۵۷ که دارای کسب و کار در ایران بودند، از شغل مدیر کل بازرگانی برای اخذ ویزای استرالیا استفاده میکردند. حال اینکه طبق مقررات جدید، تنها افرادی میتوانند تحت این شغل این ویزا را اخذ کنند که کسب و کار آنها دارای گردش مالی سالیانه حداقل ۱ میلیون دلار استرالیا باشد.

 

ویزای اقامت کوتاه متخصصین

ویزای اقامت کوتاه متخصصین

به طور کلی، این نوع ویزای استرالیا مختص افرادی میباشد که نیاز به گذراندن دوره آموزشی یا کاری کوتاه مدت و بسیار تخصصی در استرالیا دارند و در واقع نیاز این کشور به افرادی که میتوانند با تخصص خود به استرالیا خدمت کنند را برآورده مینماید. مدت این نوع ویزا معمولا ۳ ماه میباشد و بیشتر متقاضیان این ویزا در ایران، پزشکانی میباشند که برای شرکت در آزمونهای تخصصی پزشکی مورد نیاز مهاجرت استرالیا مانند امتحانهای کلینیکال و پسکی، احتیاج به ورود به این کشور دارند. علت این امر این است که بسیار از این آزمونها فقط در استرالیا برگزار میشوند و پزشکان متقاضی مهاجرت به استرالیا راهی جز شرکت در این امتحانات در این کشور ندارند. هزینه دریافت این ویزای استرالیا برای متقاضی اصلی ۲۷۵ دلار استرالیا است که در البته در صورت همراهی همسر و فرزند، این مبلغ بیشتر خواهد بود.

ویزای اقامت کوتاه متخصصین برای دریافت این ویزا، ارایه شواهد لازم برای نیاز متقاضی به حضور در استرالیا ضروری میباشد که این مدارک میتوانند حتی شامل پیشنهاد همکاری و یا ثبت نام در یک دوره آموزشی تخصصی باشد. علاوه بر این، فرد متقاضی نیاز به ارایه مدارک مالی لازم برای اثبات توانایی وی در پرداخت مخارج مربوط به اقامت استرالیا دارد. مدرک مالی مورد نیاز میتوانند حساب سپرده بانکی حداقل ۶ ماهه،‌ سند حمایت مالی دولتی یا سند دریافت وام باشد.

نکات قابل توجه دیگر در مورد این ویزا:

-بعد از اخذ ویزا، متقاضی ۶ ماه مهلت برای ورود به استرالیا دارد که معمولا فقط محدود به یک بار است.

-معمولا همسر و فرزند متقاضی دریافت این ویزای اقامت استرالیا، مشکلی در همراهی فرد متقاضی به استرالیا ندارند.

-در طول دوره اقامت استرالیا، متقاضی اجازه فعالیت و کار در موارد غیر مرتبط نخواهد داشت.

منبع:مهاجرت به استرالیا

تغییرات اخیر قوانین اقامت استرالیا

دولت استرالیا همواره برای ویزای کار اهمیت بسیار زیادی قائل بوده است چرا که مهاجرانی که با ویزای استرالیا از طریق مهارت وارد استرالیا شده اند معمولا وابستگی اقتصادی به  کشور ندارند و کمترین نرخ بیکاری را دارند. به طور کلی، ویزای استرالیا از نوع مهارت همیشه فواید بسیار زیادی برای این کشور داشته است و یکی از عوامل رشد اقتصادی استرالیا بوده است.  این مساله باعث شده است که در بازه های زمانی مختلف شرایط این ویزا و دریافت اقامت استرالیا از این طریق برای کارآمدی هر چه بیشتر تغییر کند.

در سال 2008، استرالیا افت بسیار شدیدی در  زمینه  اقتصادی پیدا کرد و اداره مهاجرت این کشور تصمیم به بوجود آوردن سیستم   CSL با هدف افزایش اولویت بر نیروی کار شد. متعاقبا، با افزایش نگرانی در مورد افزایش بیکاری در استرالیا، در اواخر سال 2008، نیروی کار پذیرفته شده واجد شرایط اقامت استرالیا از 133 هزار نفر به 115 هزار نفر کاهش یافت.  سپس  در سال 2010 ، اداره مهاجرت استرالیا تصمیم به اعمال تغییراتی بنیادین گرفت که به مختصری از آنها در زیر اشاره شده:

  1. معرفی لیست مشاغل جدید SOL
  2. تجدید نظر در باره امتیازها
  3. تسهیل شرایط برای دانشجویان غیر استرالیایی برای اینکه بتوانند تحت شرایط مهاجرت قدیم برای اقامت استرالیا اقدام کنند.

در سال 2011 استرالیا سیستم ویزای جدیدی به نام Skill Selectرا به عنوان جایگزین سیستم قبلی برای اخذ ویزای استرالیا معرفی کردکه این سیستم از سال 2012  به طور رسمی اعلام و اجرایی  شد. تحت این تغییرات، تعداد ویزاهای مهارت موجود به طور عمده کاهش پیدا کرد . البته مهمترین تغییر در این سیستم، وجود الزام برای دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا از طرف اداره مهاجرت میباشد.  این به این معنی است که  اخذ اقامت استرالیا از طریق مهارت، بدون دریافت دعوتنامه اداره مهاجرت امکان پذیر نیست. البته لازم به ذکر است که اداره مهاجرت استرالیا در گزارشهای ماهیانه خود اطلاعات لازم را برای ارزیابی شرایط دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا منتشر میکند. افراد خواهان اخذ اقامت استرالیا میتوانند با مطالعه این گزارشها درباره شرایط امتیازی افرادی که اخیرا موفق به اخذ ویزای استرالیا یا اقامت استرالیا شده اند، از میزان امتیاز لازم برای اخذ اقامت استرالیا مطلع شوند.

منبع : مهاجرت به استرالیا

هزینه زندگی در استرالیا

هزینه زندگی در استرالیا

فارغ از اینکه متقاضیان مهاجرت به استرالیا از چه طریق و چه ویزایی قصد عزیمت به استرالیا را دارند، بحث مخارج و هزینه های زندگی در استرالیا موضوعی است که آگاهی در مورد آن میتواند برای همه بسیار مفید باشد. به طور کلی، استرالیا در بین توریستها به عنوان کشوری گران قیمت شهرت یافته است که هزینه های زندگی در آن از اکثر کشورهای اروپایی و همینطور آمریکا و کانادا بالاتر است. البته هزینه های زندگی در شهرهای مختلف استرالیا هم متفاوت میباشند اما این تفاوت خیلی چشمگیر نیست. همانند بقیه کشورها، هزینه های زندگی در کلان شهرها (مانند سیدنی، ملبورن، پرث و …) از شهرهای کوچکتر بیشتر میباشد اما به این نکته هم باید توجه داشت که فراوانی کار (مخصوصا برای مهاجرین) در کلان شهرها نیز به مراتب بیشتر است.

هزینه زندگی در استرالیا با استناد به سایت وابسته به دولت استرالیا (studyinaustralia.gov.au) ، حداقل هزینه های سالیانه زندگی برای شخص مجرد حدود 20 هزار دلار استرالیا، برای زن و شوهر حدود 27 هزار دلار استرالیا و برای زن و شوهر با بچه کوچک حدود 30 هزار دلار استرالیا میباشد. این هزینه ها را میتوان به صورت زیر دسته بندی کرد:

هزینه اسکان: هزینه مسکن در استرالیا بسته به نوع آن حدود 90 دلار تا بیش از 400 دلار استرالیا در هفته میباشد. ارزانترین و محبوبترین نوع اجاره در استرالیا، اجاره خانه به صورت شریک با یک یا چند نفر میباشد که در این صورت میتوان به مقدار زیادی در هزینه ها صرفه جویی کرد.

هزینه خورد و خوراک: هزینه خورد و خوراک حدود 80 تا 280 دلار استرالیا در هفته است.

هزینه خرید خودرو: مانند بقیه اقلام در استرالیا، قیمت خودرو نیز در این کشور در مقایسه با بقیه کشورها گرانتر میباشد. بازار خرید و فروش ماشینهای دست دوم هم به علت کثرت تعداد دانشجو در این کشور بسیار داغ است و اکثر خرید و فروشها از طریق سایت carsales.com.au انجام میشود. ما هم به شما توصیه میکنیم برای پی بردن به حدود قیمت خودرو در استرالیا از این سایت دیدن فرمایید.

ویزای 457

ویزای 457 یا کار موقّت در سال 1996 و با هدف تقویت اقتصاد استرالیا معرفی شد و از آنجایی که این ویزا تحت شرایطی خاص، نیاز به مدرک زبان ندارد از محبوبیت زیادی برخوردار شده است. دارندگان این ویزا اجازه دارند به مدّت 4 سال در استرالیا اقامت داشته باشند و برای یک شرکت تائید شده کار کنند. نکته مهم درباره این ویزا برای مهاجرت به استرالیا این است که دارنده ویزا فقط اجازه کار نزد یک شرکت خاص را دارد و در صورت اشتغال در جای دیگر، ویزای وی منحل خواهد شد.

برای اخذ این ویزا، ابتدا باید یک شرکت تائید شده (Approved Sponsor) درخواست خود را مبنی بر نیاز به استخدام یک فرد با سمت خاص به اداره مهاجرت استرالیا اعلام کند. در صورت تائید درخواست توسط این اداره، فرد مورد نظر میتواند برای این ویزا اقدام کند. لازم به ذکر است که متقاضی باید به طور کلی شرایط سمت مورد نظر را داشته باشد و در غیر اینصورت، تقاضای ویزای وی رد خواهد شد. به طور مثال، اگر شرکتی به اداره مهاجرت اعلام کرده باشد که نیاز به استخدام یک مهندس عمران دارد، اگرچه متقاضی ویزا نیازی به ارزیابی رسمی مهارت ندارد ولی همچنان باید اثبات کند که رشته تحصیلی و سابقه کار وی کاملا مرتبط با حرفه مذکور است.

نکته دیگر در مورد این ویزای استرالیا این است که برای اسپانسر کردن بعضی از حرفه ها مانند مهندسین و پرستاران، نیاز به چیزی به نام Labour Market Testing میباشد. LMT توسط شرکت اسپانسرکننده انجام میشود و هدف آن، این است که اداره مهاجرت استرالیا باید مطمئن شود که شخصی در استرالیا توانایی انجام کار مورد نظر را ندارد و به همین دلیل، استخدام یک شخص از خارج از استرالیا توجیه منطقی دارد. این پروسه شامل انتشار آگهی استخدام در بازه زمانی یک سال پیش از این پروسه میباشد.

به طور کلی، متقاضیان ویزای استرالیا 457 نیاز به ارائه مدرک آیلتس 4.5 در همه مهارتها دارند اما تحت شرایطی، فرد متقاضی از نیاز به ارائه مدرک زبان معاف میشود. این معافیت شامل متقاضیان ویزا با حقوق پیشنهادی بالا در استرالیا و همچنین دارندگان پاسپورت آمریکا، بریتانیا، ایرلند و … میباشد.

مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان

مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان

استرالیا یکی از کشور هایی است که هرساله بسیاری را به منظور مهاجر میپذیرد. به همین خاطر مهاجرت به استرالیا از تمامی نقاط دنیا رواج دارد.از کشور ایران هم  هرساله مهاجرت به استرالیا به میزان زیادی صورت میگیرد.

استرالیا دارای شرایط ویژه ای می باشد که در نظر اول برای هر شخصی جذابیت و گیرایی خود را دارد.

  • اولین مقوله شرایط مناسب اقتصادی

اولین موردی که ممکن است هر شخص برای مهاجرت در نظر بگیرد شرایط اقتصادی کشور هدف باشد. مهاجرت به استرالیا هم بخاطر شرایط خوب اقتصادی این کشور سالانه به طور گسترده ای انجام میپذیرد.

میزان مهاجرت به استرالیا سالیانه بیش از 100 هزار نفر گزارش شده است که این رقم ، رقم بسیار بالایی برای مهاجرت به یک کشور میباشد. رفاه اقتصادی و اجتماعی که دز این کشور وجود دارد هم یکی دیگر از ویژگی های استرالیا برای مهاجرت به استرالیا می باشد.

  • دومین مقوله بالا بودن سطح استاندارد های زندگی

زندگی در استرالیا به طور کلی از استانداردهای بالایی برخوردار است.زیبایی مناظر ،برخورداری از امکانات به روز ،سطح دانش بالا و برگزاری جشن های متعدد از این موارد به شمار می آید. این قضیه هم توانسته در مهاجرت به استرالیا نقش ویژه ای را ایفا کند.

اما برای مهاجرت استرالیا شما باید دارای شرایط و ویژگی هایی باشید که یکی از این ویژگی ها آشنایی کامل با زبان انگلیسی .زیرا زبان مورد قبول توسط این کشور زبان بین المللی انگلیسی میباشد.شما باید در امتحانات ورودی آیلتس نمره کافی را برای مهاجرت به استرالیا کسب کنید.اگرچه دارا بودن مدارک زبان و رزومه کافی در فراگیری زبان انگلیسی به امتیازات شما برای مهاجرت استرالیا خواهد افزود.در آخر اینکه مهاجرت به استرالیا بدون داشتن مدرک زبان ممکن است به شرطی که شما امتحان ورودی آنرا قبول شوید.

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از چندین طریق میتواند صورت بپذیرد.البته کشور استرالیا نیز به خاطر زیادی مهاجرت به استرالیا و مشکلات ناشی از مهاجرت برای هر روش شرایطی را در نظر گرفته است.

در این مطلب میخواهیم شما را با مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص بیشتر آشنا کنیم و ویژگی های مهاجرت استرالیا از این روش را برای شما بازگو کنیم.

  • اولین مورد برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص ، سن مهاجران می باشد. کشور استرالیا برای این مورد از مهاجرانی که سن آنها کمتر از 45 سال است دعوت به عمل می آورد ولی اگر سن شما بالای 45 سال باشد نمیتوانید از این روش یعنی مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص به آن کشور وارد شوید.
  • دومین مورد برای مهاجرت استرالیا از طریق تخصص  مستلزم دارا بودن مدرک معتبر و یا گذراندن یک دوره حرفه ای میباشد که نشان دهد شما دارای تحصیلات میباشد.زیرا برای کشور استرالیا و بحث مهاجرت به استرالیا دارا بودن مدرک تحصیلی بسیار مهم و برای طی کردن مراحل مهاجرت به استرالیا یک امتیاز ویژ] بشمار می آید.
  •  مورد بعدی سابقه کاری شماست.شما باید برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص در رشته و یا صنف کاری خود حداقل پنج سال را گذرانده باشید تا بتوانید به راحتی وارد استرالیا از طریق تخصص شوید.
  • آخرین مورد که یکی از مهمترین موارد برای مهاجرت به استرالیا می باشد آشنایی با زبان انگلیسی و گرفتن نمره بالای 7 در آزمون آیلتس می باشد. برای مهاجرت استرالیا از طریق تخصص شما قطعا به این مورد نیاز دارید  تا بتوانبد در ارتباط با مردم استرالیا به راحتی عمل کنید.
مهاجرت به استرالیا

انواع ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

استرالیا به خاطر امکانات توریستی و کیفیت مطلوب زندگی که دارا هست هر ساله مقصد بسیاری از مهاجران و توریست هاست. حتما هم میدانید که برای سفر و اقامت درآن کشور ویزای استرالیا الزامه ی راه شماست.اما ویزای استرالیا بخاطر شرایط پذیرش آن کشور امری تقریبا سخت و وقت گیر هست.البته چند نوع ویزای استرالیا وجود دارد که در این مقاله شما را با آنها بیشتر آشنا خواهیم کرد و از هرکدام اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

(بیشتر…)

مکانهای دیدنی استرالیا

مکانهای دیدنی استرالیا

استرالیا به دلیل شرایط مساعد آب و هوایی و در برداشتن منابع طبیعی بسیار ، جزو کشورهای توریستی محسوب میشود که همواره سیل عظیمی از توریستها برای سفر به این کشور زیبا ، اقدام میکنند و بدین صورت نسبت به مهاجرت یه استرالیا اقدام نمایند  .

(بیشتر…)

مهاجرت به استرالیا apply abroad

مهاجرت به استرالیا  apply abroad

Apply abroad یکی از انجمن ها و وبسایت های فعالی میباشد که در زمینه مهاجرت به استرالیا فعالیت داشته و در واقع تبدیل به یک مرجع برای کسب اطلاعات در این زمینه شده است .

مهاجرت به استرالیا apply abroad و به کارگیری از apply abroad میتواند کمک بسیار زیادی را به شما بکند . همچنین ، پیشنهاد میشود که برای مهاجرت به استرالیا حتما سری به این انجمن بزنید و با استفاده از اطلاعاتی که توسط کاربران در این انجمن قرار داده میشود ، میزان اطلاعات خود را افزایش داده و از تجربیات آنها نیز استفاده نمایید .

(بیشتر…)

مهاجرت به استرالیا 2013

مهاجرت به استرالیا 2013

استرالیا یکی از کشورهایی میباشد که در تمامی سالها ، یکی از انتخاب های ایرانیان برای مهاجرت بوده و مورد توجه بسیار زیادی قرار میگیرد .

افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق کار و تخصص و حرفه را دارند ، میبایست مطلع باشند که لیست تخصص ها و مشاغلی که  کشور استرالیا برای هر سال اعلام میکند متفاوت بوده و همگام با نیاز های کشور استرالیا میباشد .

(بیشتر…)