Tag: اقامت استرالیا

کشور استرالیا

مختصری در مورد پیشینه استرالیا – استفاده از استرالیا به عنوان تبعیدگاه

کشور استرالیا در حال حاضر به یکی از محبوبترین مقاصد مهاجران و به خصوص مهاجران ایرانی تبدیل شده است. با توجه به این موضوع، دانستن مختصری در مورد تاریخ این کشور میتواند برای متقاضیان مهاجرت به استراليا سودمند باشد. جالب است بدانید که بومیان استرالیا دارای قدیمیترین پیشینه در کره زمین میباشند و تخمین زده میشود که این افراد، از حدود ۵۰ هزار سال پیش با استفاده از قایق خود را به کشور کنونی استرالیا رسانده اند و در آن سرزمین سکونت داشتند. تا قرن ۱۸ میلادی و قبل از مهاجرت اروپاییان به استرالیا، بومیان استرالیا تنها مردم مقیم استرالیا بودند. در سال ۱۷۷۰، کشتی کاپیتان جیمز کوک  به سواحل شرقی استرالیا رسید و او این قلمرو را به عنوان مستعمره کشور انگلستان برای استفاده به عنوان تبعیدگاه مجرمین تصرف کرد. بعد از آن، در تاریخ ۲۶ ژانویه ۱۷۸۸، اولین کشتی مهاجرین اروپایی که تعدادشان ۱۵۰۰ نفر بود به بندر سیدنی رسید. نصف این افراد در کشورشان مجرم شناخته شده بودند و به طور داوطلبانه اقامت استرالیا را انتخاب نکرده بودندو همچنین ویزای استرالیا  را نداشتند. تا سال ۱۸۶۸ که پروسه تبعید مجرمین به استرالیا ادامه داشت، بیش از ۱۵۰ هزار نفر به عنوان مجازات، مشمول تبعید مهاجرت استرالیا شدند. البته لازم است بدانید که زندگی برای این افراد در این دوره بسیار سخت بود. مجرمانی که دوباره مرتکب جرم میشدند با شلاق مجازات میشدند و ممکن بود برای جرایمی مانند دزدی، اعدام شوند.

تصرف استرالیا توسط اروپاییان، تاثیرات بسیار زیانباری بر روی بومیان این کشور داشت و منجر به بیماری و مرگ بسیاری از آنها و همچنین، از بین رفتن شیوه زندگی آنان شد. متعاقبا، تا سال ۱۸۲۰، اروپایی هایی که راه مهاجرت به استرالیا را انتخاب کرده بودند، شروع به آباد کردن زمینهایی کردند که توسط دولت به آنها اعطا شده بود و موفق شدند این زمینها را به مزارع پر بازده تبدیل کنند. این موضوع باعث شروع مهاجرت داوطلبانه سایر اروپایی ها و اسکان در مناطق مختلف استرالیا مانند بریزبین، ملبورن و آدلاید شد.

منبع:مهاجرت به استراليا

ویزای استعدادهای درخشان


ویزای استعدادهای درخشان استرالیا مختص افرادی است که دارای شهرت جهانی در یک رشته کاری، هنری، ورزشی و یا تحقیقاتی هستند و حضورشان در استرالیا موجب منفعت این کشور خواهد بود. شهرت جهانی به این معنی است که مهارت فرد متقاضی باید در هر کشوری استثنایی تلقی شود و سابقه حرفه ای متقاضی به طور مشخص گویای این شهرت جهانی باشد و در صورت اخذ ویزای استرالیا و متعاقبا، اقامت استرالیا، متقاضی دریافت ویزا هیچ مشکلی برای شاغل شدن در استرالیا نخواهد داشت.  نکته بسیار مهم در مورد ویزای ۸۵۸ استرالیا این است که فرد متقاضی باید در زمان درخواست ویزای استرالیا همچنان دارای شهرت جهانی باشد و صرفا داشتن سابقه درخشان در رشته ای خاص، متضمن اخذ این ویزا نخواهد بود. به طور مثال، افرادی که دارای سابقه ورزشی هر چند درخشان در رشته ای خاص هستند ولی در حال حاضر به مربیگری مشغولند قادر به اقدام برای مهاجرت یه استرالیا از این طریق نخواهند بود. علاوه بر این، لازمه دیگر مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا، برخورداری از حمایت (اسپانسرشیپ) سازمانی با تخصص کاری متقاضی در کشور استرالیا میباشد. سازمان مورد نظر که لازم است حتما در کشور استرالیا باشد باید با ارایه اطلاعات کامل به اداره مهاجرت استرالیا،‌توضیح دهد که چرا معتقد است که متقاضی ویزای استرالیا دارای استعداد خاص و شهرت جهانی حرفه ای است .داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل ۴.۵ در همه مهارتها نیز برای اخذ اقامت استرالیا از این طریق ضروری خواهد بود که البته شرط زبان انگلیسی این نوع ویزای استرالیا، به مراتب راحت تر از سایر ویزاهای مهارت استرالیا است.. علاوه بر این، متقاضیان مهاجرت به استرالیا از این طریق نیاز دارند تمامی مدارک حرفه ای خود را به اداره مهاجرت استرالیا ارایه کنند. لازم به ذکر است که هزینه دولتی اقدام برای این ویزا ۳۶۵۵ دلار استرالیاست و اخذ این نوع ویزای استرالیا به منزله اخذ اقامت استرالیا به صورت دایم میباشد.  ویزای استعدادهای درخشان

 

تغییرات اخیر قوانین اقامت استرالیا

دولت استرالیا همواره برای ویزای کار اهمیت بسیار زیادی قائل بوده است چرا که مهاجرانی که با ویزای استرالیا از طریق مهارت وارد استرالیا شده اند معمولا وابستگی اقتصادی به  کشور ندارند و کمترین نرخ بیکاری را دارند. به طور کلی، ویزای استرالیا از نوع مهارت همیشه فواید بسیار زیادی برای این کشور داشته است و یکی از عوامل رشد اقتصادی استرالیا بوده است.  این مساله باعث شده است که در بازه های زمانی مختلف شرایط این ویزا و دریافت اقامت استرالیا از این طریق برای کارآمدی هر چه بیشتر تغییر کند.

در سال 2008، استرالیا افت بسیار شدیدی در  زمینه  اقتصادی پیدا کرد و اداره مهاجرت این کشور تصمیم به بوجود آوردن سیستم   CSL با هدف افزایش اولویت بر نیروی کار شد. متعاقبا، با افزایش نگرانی در مورد افزایش بیکاری در استرالیا، در اواخر سال 2008، نیروی کار پذیرفته شده واجد شرایط اقامت استرالیا از 133 هزار نفر به 115 هزار نفر کاهش یافت.  سپس  در سال 2010 ، اداره مهاجرت استرالیا تصمیم به اعمال تغییراتی بنیادین گرفت که به مختصری از آنها در زیر اشاره شده:

  1. معرفی لیست مشاغل جدید SOL
  2. تجدید نظر در باره امتیازها
  3. تسهیل شرایط برای دانشجویان غیر استرالیایی برای اینکه بتوانند تحت شرایط مهاجرت قدیم برای اقامت استرالیا اقدام کنند.

در سال 2011 استرالیا سیستم ویزای جدیدی به نام Skill Selectرا به عنوان جایگزین سیستم قبلی برای اخذ ویزای استرالیا معرفی کردکه این سیستم از سال 2012  به طور رسمی اعلام و اجرایی  شد. تحت این تغییرات، تعداد ویزاهای مهارت موجود به طور عمده کاهش پیدا کرد . البته مهمترین تغییر در این سیستم، وجود الزام برای دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا از طرف اداره مهاجرت میباشد.  این به این معنی است که  اخذ اقامت استرالیا از طریق مهارت، بدون دریافت دعوتنامه اداره مهاجرت امکان پذیر نیست. البته لازم به ذکر است که اداره مهاجرت استرالیا در گزارشهای ماهیانه خود اطلاعات لازم را برای ارزیابی شرایط دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا منتشر میکند. افراد خواهان اخذ اقامت استرالیا میتوانند با مطالعه این گزارشها درباره شرایط امتیازی افرادی که اخیرا موفق به اخذ ویزای استرالیا یا اقامت استرالیا شده اند، از میزان امتیاز لازم برای اخذ اقامت استرالیا مطلع شوند.

منبع : مهاجرت به استرالیا

تفاوت شهروندی و اقامت دائم

تفاوت شهروندی و اقامت دائم

اگر چه بسیاری فکر می کنند که این دو کلمه یکی است ولی اصلا اینطور نیست.این دو واژه کاملا از هم جدا هستند.

به طور کلی ویزا در استرالیا به دو گروه تقسیم میشود:

در مهاجرت در استرالیا اقامت به دو دسته تقسیم می گردد ، یکی موقتی و دیگری دائم.

ویزای موقتی همواره دارای یک تاریخ انقضاء است.یعنی دیر یا زود از 1 روز تا چند سال شما بالاخره باید از استرالیا بروید . زیرا برای شما مقرر شده که تا یک تاریخ معینی میتوانید ساکن استرالیا باشند و در آن تاریخ مجوز ماندن در استرالیا برای شما لغو خواهد شد.ولی نوع دوم آن ویزای دائم است که با اخذ آن شما میتوانید تا مدت بیشتری که حداکثر 5 سال است در استرالیا اقامت داشته باشید.

Continue reading “تفاوت شهروندی و اقامت دائم” »