مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش های مهاجرت به استرالیا  ، مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میباشد که برای افرادی که از سرمایه های نقدی برخوردار هستند ، میتواند شرایط بسیار مناسبی را برقرار نماید .

در این روش مهاجرت به استرالیا ، شخص ابتدا اقدام به دریافت ویزا سرمایه گذاری در کشور استرالیا نموده ، سپس پس از ارائه مدارک و مشخص نمودن میزان پول و هزینه ای  که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارد ، نسبت به مذاکره با مسئولین استرالیا احضار خواهد شد .

ویزایی که در این مرحله به شخص سرمایه گذار ارائه میشود ، مدت زمان 4 سال اعتبار دارد و این ویزا به صورت کاملا موقت میباشد .

در صورتی که شخص قصد دریافت اقامت دائمی کشور استرالیا را داشته باشد میبایست نسبت به انجام و رعایت تمامی قوانین و شرایطی که کشور استرالیا برای وی مشخص نموده است اقدام نماید ، در صورت عدم وجود تخلف و … کشور استرالیا به شخص سرمایه گذار ویزا و اقامت دائمی اهدا خواهد نمود .

شایان ذکر است که برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میبایست ابتدا یک شهر و یا شهرستان از کشور استرالیا را انتخاب نمایید و بعد از آن نسبت به درخواست مذاکره و …. با کشور استرالیا اقدام نمایید .

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری ، تنها برای افرادی که سرمایه های هنگفت دارند نبوده و بلکه برای تمامی افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار و یک تجارت مناسب را دارا میباشند نیز میتواند شرایط مهاجرت  مناسبی باشد .

شایان ذکر است که برای راه اندازی کسب و کار و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری میبایست تجارتی که انتخاب میکنید ، مورد تایید کشور استرالیا باشد ، در غیر این صورت قادر به راه اندازی کسب و کار خود در کشور استرالیا نخواهید بود .

شایان ذکر است که برای مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری ، میتوانید به همراه خود ،همسر و فرزاندانتان را نیز به استرالیا ببرید و به اتفاق خانوده خود نسبت به مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

اقدام کنید .

شایان ذکر است که در صورت شکست و موفق نشدن به انجام تعهدات در کشور استرالیا ، دولت استرالیا برای 2 سال دیگر نیز به شما فرجه خواهد داد و اقامت شما را تمدید خواهد نمود .

استرالیا از طریق سرمایه گذاری

کشور استرالیا یکی از کشور هایی است که بخاطر پتانسیل جذب مهاجر و امکاناتی که در آن کشور وجود دارد ، هر ساله پذیرای تعداد زیادی مهاجر از سراسر دنیا است. مهاجرت به استرالیا از طرق زیادی صورت می گیرد که برای مهاجران این امکان را فراهم می کند که بتوانند به راحتی به کشور استرالیا مهاجرت کنند.

ولی در میان این همه روش و راه برای مهاجرت به استرالیا ، مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری معمول ترین و راحت ترین انهاست.زیرا شما دارید در کشور مقصد سرمایه وارد می کنید و اینکار به آنها کمک خواهد کرد که بتوانند .

از طریق مهاجرت به استرالیا رشد اقتصادی خود را بهبود ببخشند.بسیاری از کسانی که می خواهند به کشور استرالیا مهاجرت کنند در مورد این مسئله سوال های بسیاری دارند.به همین خاطر می خواهیم در این مقاله بیشتر در مورد مهاجرت به استرالیا و علی الخصوص مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری صحبت کنیم.

کشور استرالیا مانند تمامی کشور های مهاجر پذیر برای پذیرفتن مهاجر دارای ضوبط و قوانینی است که در این کشور بخاطر درخواست بالای مهاجران،قوانین سخت تر در نظر گرفته شده است.برای مهاجرت استرالیا از طریق سرمایه گذاری شما باید دارای این شرایط باشید:

-تعهد بدهید که در کشور استرالیا مشغول کار و سرمایه گذاری خواهید بود.

-بتوانید در طول مدت چهار سال حدود 6/1 میلیون دلار در کشور استرالیا سرمایه گذاری کنید .

-2 سال در این کشور به صورت موقت اقامت داشته باشید .

-ویزای موقت سرمایه گذاری نیز برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری لازم می باشد .

در صورتی که شما ویژگی های بالا را دارید،یعنی می توانید تعهد بدهید که برای آن کشور سود آوری خواهید کرد و همچنین ظرف مدت اعلام 6/1 میلیون دلار سرمایه گذاری می کنید دولت استرالیا به شما اجازه می دهد که به راحتی برای مهاجرت به آن کشور اقدام کنید .

مهاجرت به استرالیا همانطور که گفته از روش های زیادی امکان پذیر است که ما در این مقاله به صورت کلی مواردی را که شما باید برای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را دارا باشید بیان کردیم.

امیدواریم این مطلب توانسته باشد مشکلات شما برای مهاجرت به استرالیا را حل کرده باشد.

مهاجرت به استرالیا