مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 489

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای489  برای افرادی در نظر گرفته شده است که توانسته اند امتیاز و تاییدیه لازمه را در مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  189 و مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  190 به دست آورده باشند .

شرایط و مواردی که متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489 میبایست نسبت به عملی نمودن و انجام انها پس از دریافت تاییدیه نهایی مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 اقدام نمایند، عبارت اند از :

  • گذراندن مدت زمان 2 سال در ایالتی که به وی پیشنهاد میشود

  • کار کردن به مدت 1 سال در شهر مذکور به صورت تمام وقت

البته شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489  محدود به دو شرط بالا نخواهد بود و برخی از شرایط دیگر را نیز ، فرد میبایست تحمل کند .

پیرو اطلاعات و مدارکی که برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 رویت شده است ، متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 میبایست نسبت به کسب حداقل امتیاز 60 ، مانند دیگر مدل های مهاجرت به استرالیا  اقدام کنند .

شایان ذکر است که کسب امتیاز میتواند تا حد بسیار زیادی درمهاجرت به استرالیا شما نقش داشته باشد .

شرایط مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای  489 :

  • دارا بودن میزان سن مورد تایید استرالیا

  • درخواست کار به ایالتی که در آن مشغول میباشد

  • انتخاب یکی از شغل های درون لیست برای شروع فعالیت

  • دریافت تاییدیه مدارک تخصص و تحصیلی ،توسط شرکت ها و مراکز رسمی ارزیابی

امیدواریم که مقاله مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489 خدمتتان مفید واقه شده باشد .

مهاجرت به استرالیا