Tag: ویزای استرالیا

دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا

دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا

طبق سیستم Skill Select ، جهت اخذ  ویزای استرالیا ، اطلاعات باید به صورت Online در سیستم EOI ثبت شوند. بعد از مدتی، در صورت داشتن شرایط لازم برای ویزای استرالیا، از طریق سیستم  EOI دعوت نامه ای برای متقاضی ارسال می شود و متقاضی می تواند به طور رسمی بقیه ی مراحل را برای مهاجرت به استرالیا طی کند.

سیستم  EOI تمام اطلاعاتی که مربوط به سیستم Skill Select  است را تا مدت ۲ سال برای هر نفر ذخیره می کند،اما دعوت نامه ارسال شده به متقاضی را فقط تا ۲ ماه ذخیره می کند و بعد از دوماه دعوت نامه نا معتبر میشود.

از سال ۲۰۱۲ ، متقاضیان مهاجرت استرالیا باید بر اساس ساعت استاندارد اعلام شده (ساعت شهر سیدنی)  ، فرم ها را به صورت Online  ارسال  کنند و اگر بعد از ساعت و تاریخ اعلام شده مدارک را ارسال کنند، مدارک قابل بررسی نیستند.

به طور کلی، دعوت نامه ویزای استرالیا  به آنهایی تعلق میگیرد که دارای امتیاز بیشتری نسبت به بقیه متقاضیان مهاجرت استرالیا هستند. همچنین، برای متقاضیان اقامت استرالیا که در رابطه با مهاجرت استرالیا از حمایت ایالتی برخوردار هستند دعوت نامه به صورت خودکار ارسال میشود.

در سال ۲۰۱۰ ،استرالیا برای مهاجران به استرالیا محدودیت هایی وضع کرد بدین ترتیب  که اگر مهاجران بیشتر از حد تعیین شده بودند جزو پذیرفته شده ها به حساب نمی آمدند . به همین علت دولت اعلام کرد افرادی که پذیرفته نشده اند میتوانند یکی از راه کارهای ذکر شده را انتخاب کنند:

  • اقدام به ویزای دیگری کنند و با  گرفتن ویزای بریج در استرالیا اقامت داشته باشند.
  • از اقدام خود صرف نظر کنند و به کشور خود بازگردند.
  •  به گروه دیگری از Skill Select ، Nominated  یا Sponsored بپیوندند.

به طور کلی، در مورد ویزای مهارت، این موضوع بسیار مهم است که آیا تقاضا کننده دارای مهارتیست که در استرالیا حائز اهمیت  باشد یا خیر.این مسئله که در واقع مربوط به صلاحیت متقاضی است در سیستم Skill Select  براساس استانداردهای شغلی استرالیا بررسی میشود .

تغییرات اخیر قوانین اقامت استرالیا

دولت استرالیا همواره برای ویزای کار اهمیت بسیار زیادی قائل بوده است چرا که مهاجرانی که با ویزای استرالیا از طریق مهارت وارد استرالیا شده اند معمولا وابستگی اقتصادی به  کشور ندارند و کمترین نرخ بیکاری را دارند. به طور کلی، ویزای استرالیا از نوع مهارت همیشه فواید بسیار زیادی برای این کشور داشته است و یکی از عوامل رشد اقتصادی استرالیا بوده است.  این مساله باعث شده است که در بازه های زمانی مختلف شرایط این ویزا و دریافت اقامت استرالیا از این طریق برای کارآمدی هر چه بیشتر تغییر کند.

در سال 2008، استرالیا افت بسیار شدیدی در  زمینه  اقتصادی پیدا کرد و اداره مهاجرت این کشور تصمیم به بوجود آوردن سیستم   CSL با هدف افزایش اولویت بر نیروی کار شد. متعاقبا، با افزایش نگرانی در مورد افزایش بیکاری در استرالیا، در اواخر سال 2008، نیروی کار پذیرفته شده واجد شرایط اقامت استرالیا از 133 هزار نفر به 115 هزار نفر کاهش یافت.  سپس  در سال 2010 ، اداره مهاجرت استرالیا تصمیم به اعمال تغییراتی بنیادین گرفت که به مختصری از آنها در زیر اشاره شده:

  1. معرفی لیست مشاغل جدید SOL
  2. تجدید نظر در باره امتیازها
  3. تسهیل شرایط برای دانشجویان غیر استرالیایی برای اینکه بتوانند تحت شرایط مهاجرت قدیم برای اقامت استرالیا اقدام کنند.

در سال 2011 استرالیا سیستم ویزای جدیدی به نام Skill Selectرا به عنوان جایگزین سیستم قبلی برای اخذ ویزای استرالیا معرفی کردکه این سیستم از سال 2012  به طور رسمی اعلام و اجرایی  شد. تحت این تغییرات، تعداد ویزاهای مهارت موجود به طور عمده کاهش پیدا کرد . البته مهمترین تغییر در این سیستم، وجود الزام برای دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا از طرف اداره مهاجرت میباشد.  این به این معنی است که  اخذ اقامت استرالیا از طریق مهارت، بدون دریافت دعوتنامه اداره مهاجرت امکان پذیر نیست. البته لازم به ذکر است که اداره مهاجرت استرالیا در گزارشهای ماهیانه خود اطلاعات لازم را برای ارزیابی شرایط دریافت دعوتنامه ویزای استرالیا منتشر میکند. افراد خواهان اخذ اقامت استرالیا میتوانند با مطالعه این گزارشها درباره شرایط امتیازی افرادی که اخیرا موفق به اخذ ویزای استرالیا یا اقامت استرالیا شده اند، از میزان امتیاز لازم برای اخذ اقامت استرالیا مطلع شوند.

منبع : مهاجرت به استرالیا

ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای استرالیا دانشجویی استرالیا یکی از محبوبترین ویزاها برای ایرانیان میباشد چرا که در سالهای اخیر، این کشور به عنوان یکی از مقاصد اصلی دانشجویان ایرانی مطرح شده است. این ویزا بعد از دوره ای نسبتا طولانی در ماه جولیه سال 2016 دستخوش تغییرات زیادی شد که مهمترین آنها، تغییر زیرگروه (subclass) ویزا از 570 تا 576 به ویزای 500 میباشد. قبل از این تغییرات، زیرگروه ویزای دانشجویی با توجه به مقطع تحصیلی متقاضی تعیین میشد ولی در حال حاضر، افراد واجد شرایط برای تمام مقاطع تحصیلی ویزای 500 را دریافت میکنند. تغییر دیگری که در پروسه صدور ویزای دانشجویی صورت گرفته، لغو سیستم SVP (Streamline Visa Processing) برای دانشگاهها میباشد. در SVP، متقاضیان تحصیل در دانشگاههای منتخب میتوانستند از شرایط آسانتری برای اقدام برای ویزا برخوردار شوند ولی در حال حاضر، پروسه دریافت ویزا برای متقاضیان تمامی دانشگاههای استرالیا یکسان است. برای اقدام برای ویزای دانشجویی، متقاضی نیاز به اثبات داشتن توانایی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در استرالیا خواهد داشت. در حال حاضر، اداره مهاجرت به استرالیا متقاضیان را ملزم میکند که مدارکی مبنی بر داشتن هزینه تحصیل ، زندگی و بلیط هواپیما برای حداقل سال اول تحصیل را به هنگام اقدام برای ویزا ارائه کنند. علاوه بر این، طبق مقررات، حداقل نمره آیلتس قابل ارائه برای ویزای استرالیا دانشجویی استرالیا، نمره 4.5 میباشد که البته این به شرطی است که متقاضی حداقل به مدّت 20 هفته در کلاس آموزش زبان انگلیسی قبل از شروع دوره تحصیلی در استرالیا شرکت کند. نکات دیگری که در رابطه با این ویزا باید در نظر داشت: • دریافت ویزای تحصیلی استرالیا برای دوره های تحصیلی کوتاه (غیر از مقاطع مدرسه ای، لیسانس، فوق لیسانس و دکتری) برای متقاضیان ایرانی بسیار دشوار میباشد. • متقاضیان تحصیل در استرالیا با سن پایینتر از 18 سال نمیتوانند به تنهایی برای این ویزا اقدام کنند و نیاز به همراهی عضوی از خانواده تا رسیدن به سن 18 سالگی خواهند داشت. البته اگر محل اقامت دانش¬آموز مورد تائید اداره مهاجرت استرالیا باشد، عدم همراهی عضو خانواده بلامانع خواهد بود.

ویزای 457

ویزای 457 یا کار موقّت در سال 1996 و با هدف تقویت اقتصاد استرالیا معرفی شد و از آنجایی که این ویزا تحت شرایطی خاص، نیاز به مدرک زبان ندارد از محبوبیت زیادی برخوردار شده است. دارندگان این ویزا اجازه دارند به مدّت 4 سال در استرالیا اقامت داشته باشند و برای یک شرکت تائید شده کار کنند. نکته مهم درباره این ویزا برای مهاجرت به استرالیا این است که دارنده ویزا فقط اجازه کار نزد یک شرکت خاص را دارد و در صورت اشتغال در جای دیگر، ویزای وی منحل خواهد شد.

برای اخذ این ویزا، ابتدا باید یک شرکت تائید شده (Approved Sponsor) درخواست خود را مبنی بر نیاز به استخدام یک فرد با سمت خاص به اداره مهاجرت استرالیا اعلام کند. در صورت تائید درخواست توسط این اداره، فرد مورد نظر میتواند برای این ویزا اقدام کند. لازم به ذکر است که متقاضی باید به طور کلی شرایط سمت مورد نظر را داشته باشد و در غیر اینصورت، تقاضای ویزای وی رد خواهد شد. به طور مثال، اگر شرکتی به اداره مهاجرت اعلام کرده باشد که نیاز به استخدام یک مهندس عمران دارد، اگرچه متقاضی ویزا نیازی به ارزیابی رسمی مهارت ندارد ولی همچنان باید اثبات کند که رشته تحصیلی و سابقه کار وی کاملا مرتبط با حرفه مذکور است.

نکته دیگر در مورد این ویزای استرالیا این است که برای اسپانسر کردن بعضی از حرفه ها مانند مهندسین و پرستاران، نیاز به چیزی به نام Labour Market Testing میباشد. LMT توسط شرکت اسپانسرکننده انجام میشود و هدف آن، این است که اداره مهاجرت استرالیا باید مطمئن شود که شخصی در استرالیا توانایی انجام کار مورد نظر را ندارد و به همین دلیل، استخدام یک شخص از خارج از استرالیا توجیه منطقی دارد. این پروسه شامل انتشار آگهی استخدام در بازه زمانی یک سال پیش از این پروسه میباشد.

به طور کلی، متقاضیان ویزای استرالیا 457 نیاز به ارائه مدرک آیلتس 4.5 در همه مهارتها دارند اما تحت شرایطی، فرد متقاضی از نیاز به ارائه مدرک زبان معاف میشود. این معافیت شامل متقاضیان ویزا با حقوق پیشنهادی بالا در استرالیا و همچنین دارندگان پاسپورت آمریکا، بریتانیا، ایرلند و … میباشد.

ویزای سرمایه گذاری بازنشستگان جهت مهاجرت به استرالیا

ویزای سرمایه گذاری بازنشستگان

این ویزا مناسب افرادی است که بالای 55 سال سن دارند و به علت شرایط سنی، قادر به اقدام برای مهاجرت به استرالیا از طرق دیگر مانند ویزاهای مهارت، سرمایه گذاری و … نمیباشند.نکته قابل توجه درباره این ویزا این است که ویزای 405 ویزایی 4 ساله است و دارندگان این ویزا قادر به تبدیل آن به نوع دائم نخواهند بود.

در واقع تنها راه استفاده از این ویزای استرالیا برای اقامت در استرالیا تمدید 4 ساله آن در هر نوبت و پرداخت هزینه ویزا که حدود 13 هزار دلار استرالیاست میباشد. برای اقدام برای این ویزا، متقاضی (به همراه همسر) باید نشان دهد که دارای حداقل سرمایه 500 هزار دلار استرالیا است و درآمد سالیانه وی معادل حداقل 50 هزار دلار استرالیاست.علاوه بر این، برای تداوم این ویزا، متقاضی موظف به سرمایه گذاری به ارزش 500 هزار دلار استرالیا در این کشور میباشد.لازم به ذکر است که اعداد و ارقام ذکر شده، حداقل شرایط برای اقامت در مناطق غیر شهری هستند و در صورت تمایل به اقامت در نواحی شهری، این ارقام متفاوت خواهند بود.

در واقع این نوع ویزای استرالیا  یک ویزای استرالیا سرمایه گذاری بازنشستگان می باشد.در واقع تنها راه استفاده از این ویزا برای اقامت در استرالیا تمدید 4 ساله آن در هر نوبت و پرداخت هزینه ویزا که حدود 13 هزار دلار استرالیاست میباشد. برای اقدام برای این ویزا، متقاضی (به همراه همسر) باید نشان دهد که دارای حداقل سرمایه 500 هزار دلار استرالیا است و درآمد سالیانه وی معادل حداقل 50 هزار دلار استرالیاست.علاوه بر این، برای تداوم این ویزا، متقاضی موظف به سرمایه گذاری به ارزش 500 هزار دلار استرالیا در این کشور میباشد.

انواع ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

استرالیا به خاطر امکانات توریستی و کیفیت مطلوب زندگی که دارا هست هر ساله مقصد بسیاری از مهاجران و توریست هاست. حتما هم میدانید که برای سفر و اقامت درآن کشور ویزای استرالیا الزامه ی راه شماست.اما ویزای استرالیا بخاطر شرایط پذیرش آن کشور امری تقریبا سخت و وقت گیر هست.البته چند نوع ویزای استرالیا وجود دارد که در این مقاله شما را با آنها بیشتر آشنا خواهیم کرد و از هرکدام اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

Continue reading “انواع ویزای استرالیا” »

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 190

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 190

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا 190 نیز مانند مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای 189 میباشد و شامل حال افرادی میشود که برای عملی نمودن برخی از اهداف خود مانند :

  • تحصیل

  • کار

  • زندگی به همراه خانواده

Continue reading “مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 190” »

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 189

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 189

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا 189 برای آن دسته از افرادی میباشد که تمایل به مهاجرت به استرالیا را پیرو یک سری اهداف خاص مانند کار ، تحصیل و ……… دارند .

در واقع در زمانی که افراد برای مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای 189 اقدام میکنند ، اگر مدارک و شواهد آنها تایید و به کشور استرالیا دعوت بشوند ، میتوانند به همراه خانواده خود ، بدون کوچکترین مشکلی ، وارد کشور استرالیا شده و نسبت به ادامه تحصیل ، کار و زندگی اقدام نمایند .

Continue reading “مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 189” »

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای489

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 489

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای489  برای افرادی در نظر گرفته شده است که توانسته اند امتیاز و تاییدیه لازمه را در مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  189 و مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  190 به دست آورده باشند .

شرایط و مواردی که متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489 میبایست نسبت به عملی نمودن و انجام انها پس از دریافت تاییدیه نهایی مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 اقدام نمایند، عبارت اند از :

  • گذراندن مدت زمان 2 سال در ایالتی که به وی پیشنهاد میشود

  • کار کردن به مدت 1 سال در شهر مذکور به صورت تمام وقت

البته شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489  محدود به دو شرط بالا نخواهد بود و برخی از شرایط دیگر را نیز ، فرد میبایست تحمل کند .

پیرو اطلاعات و مدارکی که برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 رویت شده است ، متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 میبایست نسبت به کسب حداقل امتیاز 60 ، مانند دیگر مدل های مهاجرت به استرالیا  اقدام کنند .

شایان ذکر است که کسب امتیاز میتواند تا حد بسیار زیادی درمهاجرت به استرالیا شما نقش داشته باشد .

شرایط مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای  489 :

  • دارا بودن میزان سن مورد تایید استرالیا

  • درخواست کار به ایالتی که در آن مشغول میباشد

  • انتخاب یکی از شغل های درون لیست برای شروع فعالیت

  • دریافت تاییدیه مدارک تخصص و تحصیلی ،توسط شرکت ها و مراکز رسمی ارزیابی

امیدواریم که مقاله مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489 خدمتتان مفید واقه شده باشد .

مهاجرت به استرالیا

ویزای والدین

ویزای والدین

ویزاهای والدین (Parent Visas) به دو دسته تقسیم میشوند:

  1. ویزای والدین مسن (Aged Parent Visas): این ویزاها مختص والدین با سن بالای 65 سال میباشند و مزیّت اصلی آنها، امکان دادن درخواست ویزا در داخل استرالیا میباشد. ویزاهای 804 و 864 از این گروه از نوع دائم هستند و ویزای 884 از نوع موقّت میباشد.

  2. ویزای والدین (Parent Visas): این گروه ویزا متعلق به والدین با سنین مختلف میباشد و از 3 ویزای زیرگروه تشکیل شده است: ویزاهای 103 و 143 که از نوع دائم می باشند و ویزای 173 که ویزایی موقّت است.

نکته قابل توجه در رابطه با ویزای استرالیا والدین، مدّت زمان بررسی آنها است که بین 10 تا 15 سال میباشد. اگرچه این مدّت زمانی را میتوان با پرداخت هزینه­ای اضافه (که گاهی اوقات تا بیش از 40000 دلار استرالیا میباشد) به مدّت نسبتا اندکی تقلیل داد.

شخص اسپانسرکننده (Sponsor) در این ویزا باید فرزند متقاضی ویزا باشد و واجد شرایط برای اسپانسر کردن (Sponsorship) باشد به این صورت که علاوه بر داشتن حق شهروندی استرالیا (Australian Citizenship) یا اقامت دائم استرالیا (Permanent Residency) یا در مواقع خاص، شهروندی کشور زلادنو، برای مدّت قابل قبولی ساکن استرالیا بوده باشد.

نکته مهم دیگر در رابطه با ویزای استرالیا والدین این است که تعداد فرزندان فرد متقاضی ویزا که واجد شرایط برای اسپانسر کردن (Sponsorship) والدین میباشند باید برابر با و یا بیشتر از تعداد فرزندان فاقد شرایط فرد متقاضی باشند.

مهاجرت به استرالیا

ویزای فرزندان

ویزای فرزندان :

ویزای فرزندان (Child Visa) مربوط به فرزندان افراد واجد شرایطی میباشد که تمایل دارند ویزای دائم و یا موقّت برای فرزندشان اخذ نمایند. فرد اسپانسر کننده باید شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا (Permanent Resident) و یا شهروند واجد شرایط زلاندنو باشد و همچنین، حزانت فرد متقاضی ویزا را بر عهده داشته باشد.

این نوع ویزا به سه دسته زیر تقسیم می شود:

ویزای 445: ویزایی موقّت مختص فرزندان صاحبین ویزاهای 309، 820 و یا 445

ویزای 101: ویزای دائم برای متقاضیان ویزای استرالیا در خارج از استرالیا

ویزای 802: ویزای دائم برای متقاضیان ویزا در داخل استرالیا

لازم به ذکر است که برای تمامی ویزای استرالیا ذکر شده، نیاز به درخواست (Application) همزمان از طرف متقاضی و اسپانسر می باشد.

مهاجرت به استرالیا

ویزای متخصصین

ویزای متخصصین

افرادی که دارای تخصص در رشته­ های تعیین شده توسط دولت استرالیا می باشند میتوانند از طریق ویزای مخصوص متخصصین، ویزای دائم یا موقّت استرالیا دریافت کنند. این امر میتواند با یا بدون اسپانسر در استرالیا ( ایالتی یا خانوادگی) انجام شود. این موارد شامل ویزاهای 189، 190، 489 و 887 میباشد. برای درخواست تمامی ویزاهای ذکر شده نیاز به ارسال EOI( Expression of Interest) توسط فرد متقاضی و دریافت دعوتنامه برای درخواست ویزای استرالیا میباشد. همچنین، رشته تخصص متقاضی ویزا باید در در لیست SOL که توسط دولت استرالیا ارائه میشود موجود باشد. شایان ذکر است که برای ویزاهایی که از امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی برخوردارند میتوان از رشته های موجود در جدول CSOL نیز استفاده نمود که این مساله، علتی برای تمایل بسیاری از متقاضیان ویزا برای گرفتن اسپانسر ایالتی است.

ویزای  189 در مهاجرت به استرالیا : این ویزای استرالیا از نوع دائم میباشد و شایعترین ویزای درخواستی برای افراد متخصص است. برای این ویزا احتیاجی به اسپانسر ایالتی یا خانوادگی نیست و فرد متقاضی میتواند پس از اخذ امتیاز لازم و دریافت دعوتنامه، به طور مستقیم برای این ویزا درخواست کند.

ویزای 190: این ویزا از نوع دائم است و برای آن، احتیاج به دعوتنامه و اسپانسر ایالتی میباشد. مزیت اصلی این ویزای استرالیا، امکان استفاده از لیست CSOL برای متقاضیان ویزا است که امکان استفاده از مشاغل بیشتری را برای درخواست ویزا فراهم مینماید.

ویزای 489: این ویزا از نوع موقّت میباشد و برای درخواست آن، احتیاج به دعوتنامه و اسپانسر ایالتی یا خانوادگی میباشد. شایان ذکر است که محل زندگی خانواده اسپانسر کننده نیز برای درخواست این ویزای استرالیا حائز اهمیت میباشد که باید جزء مناطق برگزیده ( Designated Areas ) باشد. برای دریافت ویزای دائم، صاحبان این ویزا میتوانند پس از زندگی در مناطق برگزیده ( Designated Areas ) به مدّت 2 سال و اشتغال به کار در یکی از این مناطق به مدّت 1 سال، برای ویزای 887 که یک ویزای دائمی می باشد درخواست کنند.

مهاجرت به استرالیا