Tag: ویزای استرالیا

ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای استرالیا دانشجویی استرالیا یکی از محبوبترین ویزاها برای ایرانیان میباشد چرا که در سالهای اخیر، این کشور به عنوان یکی از مقاصد اصلی دانشجویان ایرانی مطرح شده است. این ویزا بعد از دوره ای نسبتا طولانی در ماه جولیه سال 2016 دستخوش تغییرات زیادی شد که مهمترین آنها، تغییر زیرگروه (subclass) ویزا از 570 تا 576 به ویزای 500 میباشد. قبل از این تغییرات، زیرگروه ویزای دانشجویی با توجه به مقطع تحصیلی متقاضی تعیین میشد ولی در حال حاضر، افراد واجد شرایط برای تمام مقاطع تحصیلی ویزای 500 را دریافت میکنند. تغییر دیگری که در پروسه صدور ویزای دانشجویی صورت گرفته، لغو سیستم SVP (Streamline Visa Processing) برای دانشگاهها میباشد. در SVP، متقاضیان تحصیل در دانشگاههای منتخب میتوانستند از شرایط آسانتری برای اقدام برای ویزا برخوردار شوند ولی در حال حاضر، پروسه دریافت ویزا برای متقاضیان تمامی دانشگاههای استرالیا یکسان است. برای اقدام برای ویزای دانشجویی، متقاضی نیاز به اثبات داشتن توانایی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در استرالیا خواهد داشت. در حال حاضر، اداره مهاجرت به استرالیا متقاضیان را ملزم میکند که مدارکی مبنی بر داشتن هزینه تحصیل ، زندگی و بلیط هواپیما برای حداقل سال اول تحصیل را به هنگام اقدام برای ویزا ارائه کنند. علاوه بر این، طبق مقررات، حداقل نمره آیلتس قابل ارائه برای ویزای استرالیا دانشجویی استرالیا، نمره 4.5 میباشد که البته این به شرطی است که متقاضی حداقل به مدّت 20 هفته در کلاس آموزش زبان انگلیسی قبل از شروع دوره تحصیلی در استرالیا شرکت کند. نکات دیگری که در رابطه با این ویزا باید در نظر داشت: • دریافت ویزای تحصیلی استرالیا برای دوره های تحصیلی کوتاه (غیر از مقاطع مدرسه ای، لیسانس، فوق لیسانس و دکتری) برای متقاضیان ایرانی بسیار دشوار میباشد. • متقاضیان تحصیل در استرالیا با سن پایینتر از 18 سال نمیتوانند به تنهایی برای این ویزا اقدام کنند و نیاز به همراهی عضوی از خانواده تا رسیدن به سن 18 سالگی خواهند داشت. البته اگر محل اقامت دانش¬آموز مورد تائید اداره مهاجرت استرالیا باشد، عدم همراهی عضو خانواده بلامانع خواهد بود.

ویزای 457

ویزای 457 یا کار موقّت در سال 1996 و با هدف تقویت اقتصاد استرالیا معرفی شد و از آنجایی که این ویزا تحت شرایطی خاص، نیاز به مدرک زبان ندارد از محبوبیت زیادی برخوردار شده است. دارندگان این ویزا اجازه دارند به مدّت 4 سال در استرالیا اقامت داشته باشند و برای یک شرکت تائید شده کار کنند. نکته مهم درباره این ویزا برای مهاجرت به استرالیا این است که دارنده ویزا فقط اجازه کار نزد یک شرکت خاص را دارد و در صورت اشتغال در جای دیگر، ویزای وی منحل خواهد شد.

برای اخذ این ویزا، ابتدا باید یک شرکت تائید شده (Approved Sponsor) درخواست خود را مبنی بر نیاز به استخدام یک فرد با سمت خاص به اداره مهاجرت استرالیا اعلام کند. در صورت تائید درخواست توسط این اداره، فرد مورد نظر میتواند برای این ویزا اقدام کند. لازم به ذکر است که متقاضی باید به طور کلی شرایط سمت مورد نظر را داشته باشد و در غیر اینصورت، تقاضای ویزای وی رد خواهد شد. به طور مثال، اگر شرکتی به اداره مهاجرت اعلام کرده باشد که نیاز به استخدام یک مهندس عمران دارد، اگرچه متقاضی ویزا نیازی به ارزیابی رسمی مهارت ندارد ولی همچنان باید اثبات کند که رشته تحصیلی و سابقه کار وی کاملا مرتبط با حرفه مذکور است.

نکته دیگر در مورد این ویزای استرالیا این است که برای اسپانسر کردن بعضی از حرفه ها مانند مهندسین و پرستاران، نیاز به چیزی به نام Labour Market Testing میباشد. LMT توسط شرکت اسپانسرکننده انجام میشود و هدف آن، این است که اداره مهاجرت استرالیا باید مطمئن شود که شخصی در استرالیا توانایی انجام کار مورد نظر را ندارد و به همین دلیل، استخدام یک شخص از خارج از استرالیا توجیه منطقی دارد. این پروسه شامل انتشار آگهی استخدام در بازه زمانی یک سال پیش از این پروسه میباشد.

به طور کلی، متقاضیان ویزای استرالیا 457 نیاز به ارائه مدرک آیلتس 4.5 در همه مهارتها دارند اما تحت شرایطی، فرد متقاضی از نیاز به ارائه مدرک زبان معاف میشود. این معافیت شامل متقاضیان ویزا با حقوق پیشنهادی بالا در استرالیا و همچنین دارندگان پاسپورت آمریکا، بریتانیا، ایرلند و … میباشد.

ویزای سرمایه گذاری بازنشستگان جهت مهاجرت به استرالیا

ویزای سرمایه گذاری بازنشستگان

این ویزا مناسب افرادی است که بالای 55 سال سن دارند و به علت شرایط سنی، قادر به اقدام برای مهاجرت به استرالیا از طرق دیگر مانند ویزاهای مهارت، سرمایه گذاری و … نمیباشند.نکته قابل توجه درباره این ویزا این است که ویزای 405 ویزایی 4 ساله است و دارندگان این ویزا قادر به تبدیل آن به نوع دائم نخواهند بود.

در واقع تنها راه استفاده از این ویزای استرالیا برای اقامت در استرالیا تمدید 4 ساله آن در هر نوبت و پرداخت هزینه ویزا که حدود 13 هزار دلار استرالیاست میباشد. برای اقدام برای این ویزا، متقاضی (به همراه همسر) باید نشان دهد که دارای حداقل سرمایه 500 هزار دلار استرالیا است و درآمد سالیانه وی معادل حداقل 50 هزار دلار استرالیاست.علاوه بر این، برای تداوم این ویزا، متقاضی موظف به سرمایه گذاری به ارزش 500 هزار دلار استرالیا در این کشور میباشد.لازم به ذکر است که اعداد و ارقام ذکر شده، حداقل شرایط برای اقامت در مناطق غیر شهری هستند و در صورت تمایل به اقامت در نواحی شهری، این ارقام متفاوت خواهند بود.

در واقع این نوع ویزای استرالیا  یک ویزای استرالیا سرمایه گذاری بازنشستگان می باشد.در واقع تنها راه استفاده از این ویزا برای اقامت در استرالیا تمدید 4 ساله آن در هر نوبت و پرداخت هزینه ویزا که حدود 13 هزار دلار استرالیاست میباشد. برای اقدام برای این ویزا، متقاضی (به همراه همسر) باید نشان دهد که دارای حداقل سرمایه 500 هزار دلار استرالیا است و درآمد سالیانه وی معادل حداقل 50 هزار دلار استرالیاست.علاوه بر این، برای تداوم این ویزا، متقاضی موظف به سرمایه گذاری به ارزش 500 هزار دلار استرالیا در این کشور میباشد.

انواع ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

استرالیا به خاطر امکانات توریستی و کیفیت مطلوب زندگی که دارا هست هر ساله مقصد بسیاری از مهاجران و توریست هاست. حتما هم میدانید که برای سفر و اقامت درآن کشور ویزای استرالیا الزامه ی راه شماست.اما ویزای استرالیا بخاطر شرایط پذیرش آن کشور امری تقریبا سخت و وقت گیر هست.البته چند نوع ویزای استرالیا وجود دارد که در این مقاله شما را با آنها بیشتر آشنا خواهیم کرد و از هرکدام اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

Continue reading “انواع ویزای استرالیا” »

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 190

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 190

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا 190 نیز مانند مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای 189 میباشد و شامل حال افرادی میشود که برای عملی نمودن برخی از اهداف خود مانند :

  • تحصیل

  • کار

  • زندگی به همراه خانواده

Continue reading “مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 190” »

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 189

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 189

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا 189 برای آن دسته از افرادی میباشد که تمایل به مهاجرت به استرالیا را پیرو یک سری اهداف خاص مانند کار ، تحصیل و ……… دارند .

در واقع در زمانی که افراد برای مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای 189 اقدام میکنند ، اگر مدارک و شواهد آنها تایید و به کشور استرالیا دعوت بشوند ، میتوانند به همراه خانواده خود ، بدون کوچکترین مشکلی ، وارد کشور استرالیا شده و نسبت به ادامه تحصیل ، کار و زندگی اقدام نمایند .

Continue reading “مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 189” »

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای489

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای 489

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای489  برای افرادی در نظر گرفته شده است که توانسته اند امتیاز و تاییدیه لازمه را در مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  189 و مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  190 به دست آورده باشند .

شرایط و مواردی که متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489 میبایست نسبت به عملی نمودن و انجام انها پس از دریافت تاییدیه نهایی مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 اقدام نمایند، عبارت اند از :

  • گذراندن مدت زمان 2 سال در ایالتی که به وی پیشنهاد میشود

  • کار کردن به مدت 1 سال در شهر مذکور به صورت تمام وقت

البته شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489  محدود به دو شرط بالا نخواهد بود و برخی از شرایط دیگر را نیز ، فرد میبایست تحمل کند .

پیرو اطلاعات و مدارکی که برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 رویت شده است ، متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزای  489 میبایست نسبت به کسب حداقل امتیاز 60 ، مانند دیگر مدل های مهاجرت به استرالیا  اقدام کنند .

شایان ذکر است که کسب امتیاز میتواند تا حد بسیار زیادی درمهاجرت به استرالیا شما نقش داشته باشد .

شرایط مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای  489 :

  • دارا بودن میزان سن مورد تایید استرالیا

  • درخواست کار به ایالتی که در آن مشغول میباشد

  • انتخاب یکی از شغل های درون لیست برای شروع فعالیت

  • دریافت تاییدیه مدارک تخصص و تحصیلی ،توسط شرکت ها و مراکز رسمی ارزیابی

امیدواریم که مقاله مهاجرت استرالیا از طریق کار با ویزای استرالیا  489 خدمتتان مفید واقه شده باشد .

مهاجرت به استرالیا