ویزای فارغ التحصیلان

ویزاهای 476 و 485 از نوع موقّت هستند و مخصوص فارغ التحصیلانی میباشند که در حال حاضر دارای امتیاز کافی جهت اقدام برای ویزای دائم نیستند و احتیاج به مدّت زمانی برای کسب امتیاز بیشتر دارند.

ویزای 476: این ویزای استرالیا فارغ التحصیلان در مهاجرت به استرالیا رشته مهندسی برای دانشگاههایی خاص میباشد که در 2 سال اخیر فارغ التحصیل شده اند و کمتر از 31 سال سن دارند. قابل ذکر است که در حال حاضر، تنها فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاههای امیرکبیر و تهران قادر به دادن درخواست برای این ویزا از دانشگاههای ایران هستند. مدّت زمان اعتبار این ویزا 18 ماه میباشد.

ویزای 485: این ویزا مختص فارغ التحصیلان داخل استرالیا میباشد و مدّت اعتبار آن، بسته به شرایط فارغ التحصیلی، بین 18 ماه تا 4 سال میباشد. مهمترین شرط اخذ این ویزا، داشتن سابقه تحصیل به مدّت حداقل 2 سال در استرالیا میباشد. همچنین، داشتن مدرک آیلتس با حداقل نمره 6 (در تمامی مهارتها) و ارزیابی اولیه شغل برگزیده Skill Assessment برای دریافت این ویزای استرالیا الزامی می باشد.   

مهاجرت به استرالیا