جایگزینی ویزای کار موقت

در تاریخ ۱۸ آوریل ۲۰۱۰، دولت استرالیا قانونی را مصوب کرد که طبق آن، ویزای ۴۵۷ در مارس ۲۰۱۸ به طور کلی منسوخ و توسط ویزای جدیدی جایگزین میشود. ویزای استرالیا که ویزای کمبود مهارت موقت یا تی اس اس نام دارد، دارای ۲ زیر شاخه میباشد که یکی از آنها تا مدت ۲ سال و دیگری تا مدت ۴ سال اعتبار خواهند داشت.

گفتنی است که هدف از این تغییرات، انطباق بیشتر ویزاهای کار موقت با کمبود واقعی نیروی کار در استرالیا و در نهایت،‌دادن اولویت در استخدام به کارکنان استرالیایی میباشد. در واقع تغییرات در این ویزا بخشی از برنامه دولت در اصلاح امور برای شفافیت و کارایی بیشتر ویزاهای موقت و دایم کاری استرالیا میباشد.

تغییرات اعمالی شامل موارد زیر میباشند:

-لیست مشاغل جدید که با هدف تامین دقیقتر کمبود مهارت در استرالیا تهیه شده

– لزوم داشتن سابقه کار حرفه ای به مدت حداقل ۲ سال

-اعمال قانون لزوم پرداخت حداقل حقوق به کارکنان خارجی به منظور از بین بردن انگیزه کارفرمایان برای استخدام کارکنان خارجی با حقوق کمتر

– قابلیت تمدید ویزای ۲ ساله برای تنها ۱ بار

– قابلیت تمدید با دفعات متعدد ویزای ۴ ساله و همچنین اخذ اقامت دایم پس از ۳ سال

– نظارت بیشتر بر کارفرمایان برای رعایت حقوق کارمندان استرالیایی

– لزوم ارایه گواهی عدم سوءپیشینه

– اعمال قوانین سختتر برای مهارت انگلیسی متقاضیان ویزای دایم

-لزوم داشتن سن کمتر از ۴۵ سال در زمان اقدام برای ویزا

-علاوه بر موارد ذکر شده در بالا، بسیاری از مشاغلی که همچنان در لیست مشاغل هستند نیاز به داشتن شرایط خاصی برای متقاضیان دارند و صرفا، وجود شغل متقاضی مهاجرت به استرالیا برای اخذ ویزای استرالیا و در نهایت، اخذ اقامت استرالیا کافی نخواهد بود.

به طور مثال، بسیاری از متقاضیان ایرانی مهاجرت استرالیا از طریق ویزای ۴۵۷ که دارای کسب و کار در ایران بودند، از شغل مدیر کل بازرگانی برای اخذ ویزای استرالیا استفاده میکردند. حال اینکه طبق مقررات جدید، تنها افرادی میتوانند تحت این شغل این ویزا را اخذ کنند که کسب و کار آنها دارای گردش مالی سالیانه حداقل ۱ میلیون دلار استرالیا باشد.

انواع ویزای استرالیا

استرالیا به خاطر امکانات توریستی و کیفیت مطلوب زندگی که دارا هست هر ساله مقصد بسیاری از مهاجران و توریست هاست. حتما هم میدانید که برای سفر و اقامت درآن کشور ویزای استرالیا الزامه ی راه شماست.

اما ویزای استرالیا بخاطر شرایط پذیرش آن کشور امری تقریبا سخت و وقت گیر هست.البته چند نوع ویزای استرالیا وجود دارد که در این مقاله شما را با آنها بیشتر آشنا خواهیم کرد و از هرکدام اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

 ویزای استرالیا بر حسب مهارت و تخصص

در این مورد همانگونه که در تیتر درج گردید در مهاجرت به استرالیا معیار ویزای استرالیای شما مهارت و توانایی شماست.این مهارت به ویژه از رزومه تحصیلی بیشتر نمایان تر است.

به این صورت که برای اخذ ویزای استرالیا شما پیشینه تحصیلی خود و مهارت های خود را برای آنها ارسال می کنید و آنها هم بر اساس نیاز خود به شما ویزای استرالیا خواهند داد.این روش معمول ترین روش اخذ ویزای استرالیا است.

ویزای کلاس 189

بهترین حالت ورود به این کشور زیبا ، داشتن ویزای 189 میباشد . زیرا دارندگان این نوع ویزا مهاجرت به استرالیا ، با اقامت دائم وارد شده و وابسته به هیچ شخص یا ارگان خاصی نخواهند بود.

اخذ این نوع ویزای استرالیا برای اقامت بهترین و مطمئن ترین روش برای شماست به این دلیل که شما بدون هیچ واسطه ای به طور مستقیم میتوانید ویزای  استرالیا را گرفته و در آن جا اقامت داشته باشید.منتها برای کسب این مورد از ویزای استرالیا شما باید حداقل 60 امتیاز کسب کنید و بدون آن به شما ویزای189 نمیدهند.

ویزای کلاس 190

همه ی ایالت های استرالیا لیست مشاغل مورد نیاز خود را منتشر کرده اند و فرد متقاضی مهاجرت به استرالیا پس از رویت شغل خود در لیست شغلهای ایالت مدنظر ، مدارک خود را به آن ایالت ارسال میکند و منتظر میماند تا آن ایالت آمادگی خود برای اسپانسر شدن فرد را اعلام کند.

همه ی ایالات برنامه های از پیش تعیین شده ای در اختیار متقاضیان قرار میدهند که برای افراد تازه وارد به این کشور بسیار مفید میباشد.

این مرحله مربوط به کسانی است که شرایط کسب 60 امتیاز را به دلیلی ندارند.یا برای آمدن به استرالیا نیازمند یک تقویت کننده مالی در ایالت های ان کشور هستند ولی دلیل عمده کسب نکردن 60 امتیاز برای کسب ویزای استرالیا ست. این موضوع می تواند ناشی از عدم آشنایی کافی با زبان انگلیسی و یا کهولت سن افراد باشد.

ویزای کلاس 489

این نوع ویزا ، ویزای موقت با مشروط میباشد . که این ویزا در مهاجرت به استرالیا که اقامت فرد تا 4 سال را تضمین میکند . شرط صدور این ویزا این است که فرد متقاضی به مدت دوسال در ایالتی که اسپانسر او است اقامت داشته باشد و از این دو سال حداقل یک سالش را مشغول به کار باشد.

پس از انجام این امور ، ویزای دائم برای متقاضی صادر میشود . کشور استرالیا ویزای کلاس 489 را فقط برای 4 سال معتبر می داند.به این معنی که شما می توانید یا دریافت ویزای استرالیا کلاس489 فقط 4 سال در این کشور اقامت داشته باشید و بعد از ان انقضای این ویرا باطل خواهد شد.

ویزای کلاس 476

در ایران ، فارغ التحصیلان رشته های مهندسی دانشگاه تهران و امیر کبیر که از زمان فراغت تحصیلی شان بیش از 2 سال نگذشته باشد میتوانند درخواست خود برای اخذ این نوع ویزا را ارسال کنند . در مهاجرت به استرالیا این ویزا نیز ویزای موقت میباشد که پس از 18 ماه اقامت متقاضی و یک سال مشغول به کار بودن میتواند درخواست اقامت دائم را بدهد .

ویزای کلاس 571

این نو ویزا برای دانش آموزان زیر 18 سال میباشد که برای گرفتن مدرک دیپلم به استرالیا مهاجرت میکنند . لازم به ذکر است که متقاضیان این نوع کلاس ، باید از وضعیت مالی خوبی برخوردار باشند تا بتوانند هزینه های تحصیل در استرالیا را پرداخت نمایند .

ویزای توریستی استرالیا

در مهاجرت استرالیا گرفتن این ویزا بسیار سخت می باشد .این مسئله برای ایرانیانی که میخواهند ویزای استرالیا را از این طریق کسب کنند بسیار سخت تر است.زیرا باید علاوه بر داشتن ویزای شنگن، از وضعیت کاری و مالی خوبی برخوردار باشند و یا یک نفر را که به عنوان پشتیبان کننده  در استرالیا داشته باشند .