ویزای والدین

ویزای والدین

ویزاهای والدین (Parent Visas) به دو دسته تقسیم میشوند:

  1. ویزای والدین مسن (Aged Parent Visas): این ویزاها مختص والدین با سن بالای 65 سال میباشند و مزیّت اصلی آنها، امکان دادن درخواست ویزا در داخل استرالیا میباشد. ویزاهای 804 و 864 از این گروه از نوع دائم هستند و ویزای 884 از نوع موقّت میباشد.

  2. ویزای والدین (Parent Visas): این گروه ویزا متعلق به والدین با سنین مختلف میباشد و از 3 ویزای زیرگروه تشکیل شده است: ویزاهای 103 و 143 که از نوع دائم می باشند و ویزای 173 که ویزایی موقّت است.

نکته قابل توجه در رابطه با ویزای استرالیا والدین، مدّت زمان بررسی آنها است که بین 10 تا 15 سال میباشد. اگرچه این مدّت زمانی را میتوان با پرداخت هزینه­ای اضافه (که گاهی اوقات تا بیش از 40000 دلار استرالیا میباشد) به مدّت نسبتا اندکی تقلیل داد.

شخص اسپانسرکننده (Sponsor) در این ویزا باید فرزند متقاضی ویزا باشد و واجد شرایط برای اسپانسر کردن (Sponsorship) باشد به این صورت که علاوه بر داشتن حق شهروندی استرالیا (Australian Citizenship) یا اقامت دائم استرالیا (Permanent Residency) یا در مواقع خاص، شهروندی کشور زلادنو، برای مدّت قابل قبولی ساکن استرالیا بوده باشد.

نکته مهم دیگر در رابطه با ویزای استرالیا والدین این است که تعداد فرزندان فرد متقاضی ویزا که واجد شرایط برای اسپانسر کردن (Sponsorship) والدین میباشند باید برابر با و یا بیشتر از تعداد فرزندان فاقد شرایط فرد متقاضی باشند.

مهاجرت به استرالیا